Totaal aantal pageviews

vrijdag 9 december 2011

Servies (1)

Nog veel meer dan bijvoorbeeld op de kerstboom, verheug ik mij ieder jaar op het in gebruik nemen van ons 'kerstservies'. Tussen aanhalingstekens omdat het niet een heel servies is. We hebben alleen de bekers en de ontbijtbordjes. Dat is ook genoeg. Indertijd betekende de aanschaf een rib uit ons lijf en we hebben ook wel even geaarzeld toen. Maar niet lang, want ik vond het zo leuk. En omdat het alleen gebruikt wordt van 6 december tm 1 januari, verveelt het natuurlijk ook nooit. Christmas Village heet het. Het is van Mason's en dat is weer een onderdeel van Wedgwood. Ah serviezen, ik ben er echt dol op! En ik heb als voordeel dat ik eigenlijk nooit iets breek. Van dit servies is in die (ik schat) dertig jaar nog nooit iets gebroken! Klopklop.





2 opmerkingen:

Griemmank zei

Ik heb uit nieuwsgierigheid eens gekeken op Marktplaats naar dit leuke servies en er is aardig wat aanbod van losse onderdelen.
Deze bijvoorbeeld: http://link.marktplaats.nl/510621314

Bertiebo zei

Ik heb ook even gekeken, Wieneke. En er is inderdaad heel wat te vinden. Maar ik hoef echt niets erbij. Je moet het ook allemaal weer opbergen!