Totaal aantal pageviews

donderdag 1 maart 2012

Bruiloft

Met het uitzoeken van de bruidsjurk ben je er nog niet hoor, geloof dat maar niet. Nienke's bruidsjurk was al lang geleden gekozen en gepast, maar dan moeten er nog accessoires bij en er moet gepast worden en nog eens gepast. En dat is allemaal alleen maar superleuk.


Maar ja, wij moeten natuurlijk ook in de kleren. Wij zijn over het algemeen nogal van de spijkerbroek, dus om nou te zeggen dat ik me dáár zo bijzonder op verheugde? Gisteren was echtgenoot aan de beurt. En we slaagden in één keer. Een pak met alles wat er zoal bij hoort. In een winkel waar ze precies begrijpen hoe het moet. Dat je het overhemd toch echt wil passen en misschien nog wel een. Waar ze ook schoenen erbij hebben en waar ze je heel geduldig van advies dienen, waar je een kopje koffie krijgt en een praatje.Dat de verkoper zegt 'ja, ik zou het toch even allemaal bij elkaar willen zien'. Zo'n winkel waar je blij weggaat. Dirk de Wit in Bovenkarspel.

4 opmerkingen:

KnutzEls zei

Bijna alsof je zelf weer gaat trouwen! Leuk toch?

Wieneke zei

Als het dan tóch moet.... dan maar in een goeie winkel met een goeie verkoper :-) Zeg, dit is toch die zaak tegenover Thérèse's meisjesschool?

Bertiebo zei

Ja, dat klopt, Wieneke. Ik heb nog naar haar uitgekeken...

Bertiebo zei

En Els, jij kan het weten. Zag op Facebook dat je ook net getrouwd bent, hihi!