Totaal aantal pageviews

dinsdag 10 april 2012

Zegels

Ah, ik heb net zegels zitten plakken. Wat een achterlijk systeem eigenlijk. Maar ja, ik doe het al zowat m'n hele leven. Vroeger deed ik het voor mijn moeder, toen vond ik het wel een gezellig klusje. Nu wil ik het niet meer, maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om ze zomaar weg te gooien, die zegels. Dus knip ik en plak ik. Acht volle spaarkaarten heb ik en dat levert 16 euro op. Best veel. Wat zal ik daar nou eens mee gaan doen? Bloemen, denk ik. Ja een mooi boeket,dat gaat het worden. Wie van jullie spaart zegels?

4 opmerkingen:

Nanos zei

De zegels die je in winkels gratis krijgt, neem ik altijd mee, ook als ik er zelf geen interesse voor heb (meestal dus). Er is altijd wel iemand die aan het eind van de looptijd openbaart er te weinig te hebben. Dan heb ik ze. :-)

Wieneke zei

Ik. :-)

Marga zei

ik :), alleen gratis zegels!

KnutzEls zei

De gratis zegeltjes voor glazen en zo, die neem ik aan en geef ik meteen door aan iemand die bij me in de buurt aan de kassa staat. En bij de benzine krijg ik zegels voor handdoeken en autowasbeurten, die hou ik ook. Maar ik kan inmiddels een kast voor handdoeken vullen en de auto elke week wassen...
Vroeger spaarde ik de zegels van AH, maar dat doe ik niet meer.