Totaal aantal pageviews

zondag 13 mei 2012

Hoelahoep (2)

Ik zou heel graag willen dat hier een foto van mij stond terwijl ik sta te hoelahoepen. Helaas, dat zit er nog even niet in.
Vorige week schreef ik een stukje over de hoelahoep: hier.  Een dag later waren we bezig met de schuur. Die moet nou toch echt wel eens worden leeggeruimd, het is echt vreselijk wat daar allemaal in ligt. Maar dit terzijde. Er bleek ook een hoelahoep te liggen. Ik kan me niet herinneren dat een van onze kinderen die had, maar hij lag er.
En dat is in ieder geval nu niet meer het geval. De hoelahoep gaat niet weg, hij ligt binnen. En ik oefen iedere dag, maar het lukt nog niet echt. Af en toe 1 draai meer dan de vorige keer, maar daar blijft het bij. Voorlopig dan hè, voorlopig.
Oudste kwam gisteren thuis en had nog nooit gehoelahoept. Bij zijn derde poging lukte het. En ook nog eens heel lang en met de armen omhoog enzo. Erg frustrerend. Voor mij dan. Nou, ik ga weer even oefenen!!!!

2 opmerkingen:

Marga zei

tja....frustrerend. Ik kon het als kind wel goed, maar heb het in geen jaren gedaan natuurlijk! Ik had ook niet zo'n blits exemplaar, gewoon, zelfgemaakt door m'n vader. Succes!

Anoniem zei

Kijk, daar moest nou een workshop voor zijn, dan deed ik mee!! Mien