Totaal aantal pageviews

vrijdag 18 mei 2012

Dutch Sisters: Tas

Nou hier is-ie dan: mijn nieuwe tas. Gemaakt door en besteld bij Dutch Sisters.
Hij zat in dat supermooie pakje dat ik een paar dagen geleden liet zien.
Zelf ben ik er helemaal weg van, maar ik weet ook precies wie van mijn vrienden en familieleden dit niet leuk zullen vinden. Hoe dan ook, hij is prachtig en zo mooi gemaakt. En precies de goede hoogte voor mij en lekker licht. De binnenkant is roodwit geruit en de achterkant is ook echt mooi.
Ik hing de tas voor de foto eventjes aan de lamp en dat ging uitstekend. De tas was op dat moment nog leeg. De volgende dag was hij gevuld, o.a met mijn portemonnee en sleutels en ik hing hem weer aan de lamp. Daarna deed ik even iets buiten en toen ik weer binnen kwam was de lamp in z'n geheel omgevallen. 'Duur tasje', dacht ik nog. Maar dat viel mee. De lamp lag uit elkaar, maar niets was kapot en mijn handige echtgenoot zette alles weer in elkaar. Toch is het jammer, de tas hing aan de lamp alsof het zo hoorde!

4 opmerkingen:

Lidwien Bruin zei

Prachtig! En WEER toevallig: ik stond gisteren in de plaatselijke Noppes met zo'n borduurwerk in mijn handen en dacht: zal ik er een tas voor maken... Toch maar niet meegenomen en nu spijt natuurlijk. Pronkze met dit juweeltje!

Marga zei

MOOI!

Anoniem zei

Ga je daar ook mee naar buiten?? Mien

Wieneke zei

Ik kan me zeer goed voorstellen dat jij dit geweldig vindt. Jij hebt een romantische inborst, Bettie ;-)