Totaal aantal pageviews

maandag 25 juni 2012

Op naar Londen!

Dat heb ik nou toch zo vaak hè dat er iets toevalligs gebeurt. Vandaag bijvoorbeeld. Doordat we nog steeds aan het opruimen zijn  (ons huis is nog nooit zo georganiseerd geweest en dat danken we toch aan die afgrijselijke muizen) gaat er heel veel door onze handen. Daarnet ook, ik pakte een map, geheel willekeurig en daar valt zomaar deze foto uit. En dat is echt toevallig want de foto is in Londen gemaakt en daar gaan we toevallig naar toe... zeer binnenkort.
Ik weet nog dat de foto gemaakt werd. Door een fotograaaf die me beloofde de foto naar het hotel op te sturen. Dat vond ik leuk, zo kreeg ik post in Londen. En omdat het een Engelsman was had ik er ook alle vertrouwen in. Ik ben van plan nu weer een foto te maken op dezelfde plek: Trafalgar Square. Het is dit jaar trouwens precies veertig jaar geleden. Ik was met vriendin S. naar Londen, in de herfstvakantie. Het was het eerste jaar voor de klas voor ons allebei en ik kan me niet herinneren ooit zo moe te zijn geweest als toen. Ik telde echt de minuten tot de vakantie. Het was ook wel een grote overgang, van de pedagogische academie  af, waar je eigenlijk nauwelijks zorgen had en dan zo voor de klas. Een combinatieklas ook nog, de vierde en de vijfde, met heel veel kinderen. Ik vond het leuk, dat wel, maar ik nam me voor dit hoogstens vijf jaar te doen. Dat is ietsje anders gelopen! Maar Londen... ik vind het nog steeds geweldig!

2 opmerkingen:

Jolande zei

Het is dat ik er dit jaar al twee keer geweest ben, anders zou ik nu helemaal groen achter de pc zitten. :-)
Alles zou er nu helemaal mooi en af moeten zijn, want toen wij er waren stonden overal bordjes dat het midden juni klaar zou zijn, dus ik ben benieuwd.
Ik wens jullie heel erg veel plezier, maar dat gaat natuurlijk helemaal lukken.
Ga je nog een musical kijken?

Groetjes van Jolande (die niet in toeval geloofd)

Bertiebo zei

Ja, we gaan naar Mathilde! Ik geloof trouwens dat jij nog erger bent dan ik, hahaha!