Totaal aantal pageviews

maandag 17 september 2012

E-Reader

Bij ons in de bibliotheek kun je een e-reader lenen en vervolgens gedurende drie weken gratis proberen. Zo kun je er achter komen of het iets voor je is. Ik kreeg er een kleine instructie bij, die ik maar half snapte, maar ik dacht dat echtgenoot er wel raad mee zou weten.
Toen ik thuis kwam ging het niet meteen. Komt straks wel dacht ik. Enfin, de e-reader heeft drie weken op de bank gelegen. Drie weken en een dag (ik was dus te laat en moest 1 euro 20 boete betalen).
'En... is het wat voor u?' vroeg de biebmevrouw toen ik hem inleverde. Ik heb bekend dat ik in drie weken geen momentje heb gevonden om er eens even voor te gaan zitten en dat mijn conclusie in ieder geval is dat de behoefte niet groot is. Want gelezen heb ik wel hoor in die drie weken.
'Nou, misschien dat u er over een tijdje toch anders over denkt', zei ze, 'dan kunt u het rustig nog eens proberen'.
Misschien doe ik dat wel.

4 opmerkingen:

Diana zei

Zeg maar wanneer je tijd hebt want dan kom ik wel even langs met de E-reader. Het is echt "super".

Nanos zei

Ik lees eboeken op een tablet.
Mijn dochter heeft een E-reader. Beide hebben voor- en nadelen, maar het lezen gaat er prima op. Het leest echt prettig. Bijkomend voordeel: Het maakt niet uit of je drie, tien of honderd boeken meeneemt op vakantie. De E-reader weegt bijna niets. Leen die reader nog maar eens.

Nanos zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Nanos zei

Mijn reactie stond erom niet te achterhalen reden twee keer. Ik heb hem een keer verwijderd.