Totaal aantal pageviews

zondag 14 april 2013

Granaatappel

Jaren geleden maakte ik in Istanbul deze foto. Granaatappels. Je kon toen overal op straat bij kraampjes granaatappelsap kopen. Dat werd ter plekke uitgeperst en ik vond het heerlijk. Het leek me ook supergezond, maar zeker wíst ik dat niet, want ik had tot die vakantie nog nooit granaatappels geproefd of gezien.

Tegenwoordig zijn ze ook hier te koop. Of misschien was dat altijd al zo, maar zag ik het niet. De prijs kan nogal verschillen, bij Ah vorige week twee voor 1,98 en op de markt twee voor 0,89.
Ik vind het nog steeds erg lekker en dat het gezond is weet ik nu zeker. Je hoeft alleen maar even te googelen en dan zie je dat de granaatappel echt supergezond is.

Laat Els (van o.a. Stuur een foto) nu net deze week het thema Eten en Drinken hebben. Dat komt dus weer mooi uit. En ik ben nieuwsgierig wat anderen laten zien bij dit thema. Je ziet het hier: klik

1 opmerking:

Juffrouw Waardvleugel zei

Heerlijk vind ik granaatappels. Maar persen daar had ik niet eerder aan gedacht. Ik haal ze los, leg de vrucht eerst gesneden in water want dan gaat het sneller.
Groet van De Juffrouw