Totaal aantal pageviews

donderdag 6 juni 2013

Noordermarkt

Mensen, mensen... wat word ik toch altijd blij van een rommelmarkt. Deze keer was het de Noordermarkt in Amsterdam (iedere maandagmorgen). Ik zie altijd van alles, meestal dingen die ik alleen wil fotograferen, maar toch ook wel vaak dingen die ik graag zou willen hebben. Vandaag zag ik als eerste dit bordje:

En nog één...
Enne....
Enfin, ik heb nu de afwas gedaan. (Dit soort bordjes kunnen absoluut niet in de afwasmachine.) Het was een flinke afwas, ik ben nl. 8 kleine bordjes en 4 grote borden en 4 diepe borden rijker. En allemaal een klein beetje verschillend. Superleuk natuurlijk. Maar ja dit is niet de eerste keer dat ik voor bordjes val (of voor kopjes).
Toen ik dat zo'n beetje hardop stond te overwegen, dat ik ze echt niet nodig had en zo en dat ik het dus maar beter niet kon doen, zei de koopman: 'Ach mevrouw, u moet maar denken, u moet toch iedere dag eten'.
Daar zat wat in natuurlijk, dus vandaar.

6 opmerkingen:

Jeanne zei

Wat leuk!

Akelein zei

Wat leuk!!! Afgelopen zaterdag was ik voor het eerst op de Noordermarkt en ik zie je er nu precies rondlopen...

Zaanse Zolder zei

whaaaaaaaaaaaa te grappig! maar ze zijn mooi hoor! Ik kwam er vroeger vaak (mijn omaatje woonde daar in de buurt, dan liep ik vanaf het CS via de markt richting Marnixstraat, lekker door de Jordaan). Ik ben er al heeeeeeeeeeeeeel lang niet geweest.

KnutzEls zei

Van zulke bordjes smaakt alles lekker!

Jeanne zei

Wel eens in de tearoom Honeypie in Middelburg geweest? Daar schenken ze de thee in dit soort oude rommelmarkt kopjes met niet- maar- toch- juist-wel-bijpassende schoteltjes. En dat geeft zo'ooon sfeer en de thee smaakt zo lekker! (En dan dat zelfgemaakte gebak, van at soort schoteltjes...mmmmmm!...)

Kitty zei

Er was niet veel voor nodig om je over te halen he...? hahahaha!