Totaal aantal pageviews

vrijdag 19 juli 2013

Rozen in een lijst

Ja die rozen,  ze zijn zo mooi dat ze best een lijst zouden verdienen. Vooral omdat deze roos het zeer rustig aandeed in voorgaande jaren. Maar nu snapt ze het helemaal gelukkig.
Toch... de lijst is daar niet voor bedoeld. Die hangt daar gewoon te drogen nadat ik hem had schoongemaakt. Ik kocht hem op een rommelmarkt, al een paar jaar geleden. En nu heb ik er eindelijk een bestemming voor.
Er komen allemaal foto's van Anna in. Maar ik moet hem eerst nog bewerken. Ik ben van plan de lijst zo aan de muur te hangen en de foto's er losjes in. Geen glas of achterwand of zo. Gewoon op de witte muur en de foto's met tape. Leuk tape, waar ik inmiddels een aardig voorraadje van heb. En leuke foto's van Anna, waar ik inmiddels een gigantische voorraad van heb. Het wordt trouwens ook voor het eerst in tijden dat ik weer eens foto's laat afdrukken.

4 opmerkingen:

Juffrouw Waardvleugel zei

Daar ben ik weer eens...;) verblijf of op het werk of in de tuin, zonder Wifi-versterker.
Mooie rozen! En een leuk idee van de lijst. Ik zie hem al hangen!
Fijne dag! Juffrouw Waardvleugel

Wieneke zei

Kijk, dát verbaast me nou hogelijk, van die massa foto's van Anna bedoel ik. Hahahahaha! Maar een heel leuk idee zo met die lijst. Rozen doen het goed deze zomer.

Jeanne zei

Wat een leuk idee van die lijst!
En de rozen doen het idd goed, wellicht hebben de struiken door de kou lang kunnen uitrusten en meer dan voldoende vocht gehad, dit voorjaar.

jacqueline zei

Leuk de lijst ik ben erg benieuwd naar het eind resultaat.