Totaal aantal pageviews

zondag 18 augustus 2013

Penoza

Goeden Nacht... Met die foto eindigde ik gisteren. Maar het was toen nog lang geen nacht voor ons. Nog lang niet, want we gingen eerst nog een aflevering Penoza II kijken.
Toen die serie begon in 2010, wilde ik er helemaal niet naar kijken. Het was nergens op gebaseerd, maar het leek me helemaal niks.
Maar ja, ik hoorde hoe langer hoe meer positieve reacties. En er waren heel wat mensen die zeiden dat we toch echt eens zouden moeten kijken. Het kwam er niet van.
Toen ik eind vorig jaar Downton Abbey kocht, kreeg ik er Penoza I gratis bij. Dus begin dit jaar gingen we toch maar eens kijken en waren vrijwel onmiddellijk verslaafd.
En nu keken we serie II. Gisteren een paar afleveringen en vanmorgen de laatste drie. In bed!! Ik begin nu weer een beetje bij te komen.
We zijn trouwens net op tijd. Want 29 september begint serie III. Kan niet wachten!!!!!

2 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Jaaaaaaaa, ik kan ook niet wachten! De allerbeste NL serie ooit vind ik dit, er wordt goed geacteerd (dat kun je van de meeste NL series niet zeggen helaas).

jacqueline zei

Echt een super serie. En ben ook zeker benieuwd naar deel 3. Misschien moet je de ned. serie overspel ook eens proberen, die vond ik ook goed gespeeld.