Totaal aantal pageviews

woensdag 7 augustus 2013

Wat ik ook nog even wil zeggen...

Wat ik ook nog even zeggen wil is dit: Gelukkig vond ik René van der Gijp al nooit leuk!

7 opmerkingen:

Juffrouw Waardvleugel zei

Wil je wel geloven dat ik echt geen idee heb wie dit is..... Ik ga het direct even googlen. Schaam me diep...;(

Bertiebo zei

Nee, juffrouw W., hij moet zich schamen!

Marloes Kreatief zei

Ik schijn zulke dingen altijd te missen weet niet waar het over gaat misschien maar goed ook

Juffrouw Waardvleugel zei

Ben er inmiddels achter, inderdaad 'geen knip voor de neus waard'!

Zaanse Zolder zei

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het nogal een opgeklopt verhaal vind en dat er echt wel een kern van waarheid zit in wat hij zegt. Maar soms moet je dingen maar gewoon voor je houden en niet op tv zeggen. Het ging om de acceptatie van homo's in het voetbal en in het algemeen. Natúúrlijk zijn er homo's in het betaalde voetbal, en ze zijn kapper en werken in de mode en en en whatever. Als ik zie hoe ze met z'n allen halfbloot op een boot staan te hossen vraag ik me af of ze daarmee niet een verkeerd signaal afgeven. Wij kennen aardig wat homo's en lesbiënnes maar die gaan echt niet zo raar doen.

Anne Copier zei

Helemaal mee eens Bettie!
@Zaanse Zolder: raar? wat is raar?! Jezelf zijn, is dat raar? Als met z'n alles halfnaakt op een boot hossen helpt, dan doen 'we' (nederlanders) dat. Aan Van Der Gijp z'n uitspraken te horen is het blijkbaar nog hard nodig!

Zaanse Zolder zei

@ Anne, blijkbaar helpt het dus niet als je in je nakie op een boot staat te hossen, dat is wat ik bedoel. Ben je dan jezelf, als je dat doet? Iedereen moet lekker doen waar hij of zij zin in heeft maar dat geldt natuurlijk ook voor vd Gijp, die is ook zichzelf (en nee ik ben geen fan). Acceptatie is niet iets wat je bereikt door te hossen. Meer eerlijk: door de uitspraak van vd Gijp wordt er wél over gepraat en dat is natuurlijk helemaal niet verkeerd.