Totaal aantal pageviews

zaterdag 5 oktober 2013

Winnen en krijgen

Het boek waar deze foto in staat heb ik zomaar gewonnen. Bij de bank/giroloterij. Ik mocht kiezen uit een paar dingen en dit vond ik het leukst: Delicious. Hét bakboek. Van macaron tot appeltaart.
Delicious is een tijdschrift dat ik nooit koop. Zo'n kok ben ik niet en bakken vind ik wel erg leuk, maar ja, wie moet het opeten. Dus ik bak niet erg vaak, want ik ben zonder bakken ook al te dik.
Maar er staan leuke, lekkere dingen in. En ik geniet ook altijd erg van de prachtige foto's in zo'n boek.

Ik won trouwens ook nog kaarten voor Thomas van Luyn. Die voorstelling hebben we inmiddels achter de rug. En dat is maar goed ook zou ik willen zeggen!
We kregen kaarten voor een zondagochtendconcert in het concertgebouw. Kon je aanvragen bij de Avro. Mooi was het. De dirigent die de trap afdaalt. Het stemmende, spelende, buigende orkest. In dit geval het Radio Philharmonisch Orkest. De prachtige zaal... ja, dat was fijn.
We kregen ook kaarten voor de Woonbeurs. Was best leuk, maar echt iets nieuws of vernieuwends heb ik niet gezien.

Wat ik zeggen wil is dit: er zijn  een heleboel dingen gratis te verkrijgen of te winnen. Je moet geluk hebben en een beetje opletten, maar dan is er wel het een en ander te vinden. En dát vind ik leuk.

1 opmerking:

Marga zei

vrij naar Obelix: JE BENT NIET DIK!!
:))