Totaal aantal pageviews

vrijdag 21 maart 2014

Gratis plassen

Wij hadden een zeer actief en ook relatief goedkoop weekend. Zaterdag gingen we met een probeerbuskaartje van 2,50 naar Amsterdam en brachten de middag daar wandelend door.
We gaan normaal gesproken met de auto (fietsen achterop), parkeren in Noord of in Buitenveldert en fietsen verder. Of we gaan met de trein.
Nu dus met de bus die vlak bij ons huis vertrekt en stopt bij het Centraal Station. Dit was de snelste manier om in Amsterdam te komen. Maar voor mij niet goedkoper dan de trein, omdat ik een voordeelurenkaart heb. Maar deze keer met dat kaartje was het wel goedkoop.
De volgende dag reisden we met het boekenweekgeschenk gratis naar Leiden.
En zelfs het plassen in de Bijenkorf was gratis. Nou dat is toch mooi nieuws: gratis plassen in de Bijenkorf.
Het zou ook wel eens tijd worden. De winkel is hartstikke duur en het restaurant ook. En zelfs als je in dat restaurant iets at of dronk, moest je voor het toilet betalen. Ik heb me er jaren aan geërgerd, maar nu hoeft dat dus niet meer.
Hema, even opletten:  Nu jullie nog!!!!!!

2 opmerkingen:

Marloes Kreatief zei

Ha ha , .......centjes zijn toch voor de toiletjuffrouw die daar een baantje heeft!!!!!!maar misschien heb. Je wel gelijk ,moet de hema maar even in de beurs tasten

Bertiebo zei

Ja daar heb je ook wel weer gelijk in, Marloes. Van die toiletjuffrouw. Maar toch... in een restaurant wil ik niet betalen voor het toilet.