Totaal aantal pageviews

dinsdag 1 april 2014

De woonbladen

Een haat-liefdeverhouding heb ik met ze. Met 'de woonbladen'.
Ik hou ervan om de leuke ideeën en de prachtige interieurs die ze soms laten zien.
En tegelijkertijd heb ik een hekel aan ze,  vanwege de onuitstaanbare netheid in diezelfde interieurs. Het soort netheid dat ik nooit zal bereiken.  Vanwege de stapels ongelezen boeken die in zo'n interieur alleen maar fraai liggen te zijn. En vanwege de onpraktische onzin die er toch ook heel regelmatig in staat.
Neem dit nou:

Woonidee: kies voor twee kledingrekken van verschillende hoogte in plaats van een kledingkast. Hier kun je je mooiste kledingstukken hangen, die meteen decoratief staan. 

Oh ja, tuurlijk.
En waar blijven je onderbroeken en je sokken? En wat als je nou heel toevallig niet in het bezit van vijf witte jurken bent?
Ja wat dan?
Dan kun je je gewoon lekker een beetje zitten ergeren en tevreden je eigen kast dicht doen. Weg rotzooi!7 opmerkingen:

Madelief Weideveld zei

HAHA!
Madelief.

Zaanse Zolder zei

Hahahahahahaha yep.... onwijs praktisch !

Zaanse Zolder zei

Hahahahahahaha yep.... onwijs praktisch !

Marga zei

juist!

Thérèse zei

Hahaha, ik ben het helemaal met je eens. Wat onzinnig twee kledingrekken. Ik ben al blij als alles in de kast ligt i.p.v. rond te slingeren.

KnutzEls zei

Volgende maand staat er vast weer een leuke kast, waar je alles in kunt doen, weet je weer niet wat je met die rekken moet..... en alle stof die het vangt.

Jolande zei

Wij hebben ons huis eens geruild met mensen die hun tijd dus ver vooruit waren...
Alle kleding op rekken en wat er niet op de rekken kon, lag in van die open kubus'kasten' Je wil niet weten wat een stofbende het daar was.