Totaal aantal pageviews

maandag 16 juni 2014

Weer thuis

Ik ben weer thuis. We konden de dag dat ik me zo akelig voelde, toch nog vertrekken en hebben overnacht in een hotel in Duitsland. Dat was wel heerlijk want zo konden we vandaag rustig en op tijd vertrekken.
En met een omweggetje langs Anna, waren we om een uur of zes thuis.
Nog bedankt voor alle meelevende berichtjes hier. Dat was fijn.
Morgen maar eens horen wat de dokter er van zegt. Mijn eczeem is namelijk onvoorspelbaar. De zon speelt een rol, dat is wel duidelijk. Maar niet altijd. Ander water bezorgt me soms ook last.  Ik kom er maar niet achter. Ik hoop niet dat binnen blijven met zulk heerlijk weer de enige optie is.

Het leuke van thuiskomen vind ik trouwens meestal  de post.
Zeg nou zelf: U heeft een gewonnen Lot gewonnen. Daar wordt een mens toch vrolijk van?
Van die dikke reep werd ik ook vrolijk. Gekregen van Verkade, nadat ik ze een steen had gestuurd die ik in een van hun biscuitjes had aangetroffen. Een uitgebreide excuus/bedankbrief was er bij.  Ze waren vast erg blij dat ik geen rekening had gestuurd voor een gebitsbehandeling.
De laatste brief was minder leuk. De officier van justitie heeft mijn beroep ongegrond verklaard. Ik kan nu nog in beroep gaan bij de kantonrechter. Maar ik twijfel. De brief was nogal stellig. Van de andere kant: ik heb niks te verliezen natuurlijk. Dus misschien probeer ik het gewoon nog een keer.

Ps. Anna zag er blakend uit, liep al weer beter op echte schoenen en was een paar woorden rijker: bitterbal, aardbei.
Wat een kind hè: bitterbal! Ze is 15 maanden en ze zegt bitterbal.
En donderdag gaan we weer lekker oppassen! Tja, elk nadeel hep se voordeel.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Oost west, thuis best...afgezaagd maar als je niet in orde bent is dat toch maar het beste. Jammer dat je niet echt van Italie hebt genoten. Beterschap! Mien. En goede wacht donderdag, kun je weer jeweetwellen..Mien

Marga zei

Wel in beroep gaan bij de kantonrechter hoor, hebben wij ook gedaan. Nog steeds niks gehoord, maar toch.Je moet dan wel eerst de boete betalen trouwens.

Chantal zei

15 maanden en dan Bitterbal... haha, waar het hartje vol van is