Totaal aantal pageviews

dinsdag 8 juli 2014

Dordtse boekenmarkt

Behalve dat de stad Dordrecht een bezoek meer dan waard is (ja,  ik dacht ik zeg het nog maar even) hebben ze er ook nog eens een boekenmarkt. Altijd begin juli, op een zondag.
Ik ben op meerdere boekenmarkten geweest, maar dit vind ik echt een van de betere markten. Dat komt omdat het zo overzichtelijk is. Niet HEEL erg groot, zodat je het idee hebt dat je alles kunt zien. En dat is fijn. Afgelopen zondag was het weer zover.

We gingen al vroeg want het is een pittig eindje rijden en ik wil én de boekenmarkt zien én mijn enige oom bezoeken én lekker een stukje Dordt lopen.
Het was dus nog stil toen we kwamen, mensen waren denk ik na de voetbalwedstrijd nog aan het uitslapen. Heerlijk was dat.

We zagen uiteraard weer van alles. Strips en stokrozen,

 muziekboeken, boeken over steden, kinderboeken, romans (oude en spiksplinternieuwe), boeken over motoren, gedichtenbundels, dingen die met boeken te maken hebben, leuke boeken, grote boeken, boeken over het koninkrijk of over bloemen  en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Dat alles in een mooie omgeving.
Het bleef trouwens gedurende de markt bijna helemaal droog. En de paar spatjes die er vielen... ach daar had bijna niemand last van.


2 opmerkingen:

Onlie Mie zei

Zo'n boekenmarkt is steeds weer genieten en zeker als dat in Dordrecht is. Een geweldig gezellig stadje! Jammer dat dat voor ons ook zo'n "supervereind" rijden is.

Stins zei

Ik moet tot mijn schaamte bekennen dat ik er nog nooit geweest ben... Maar het lijkt me een geweldige plek voor een boekenmarkt! Wat een superfoto ook van dat jongetje... :-). Bedankt vor je lieve commentaar op mijn blog, dat doet goed! Groetjes van Mirjam.