Totaal aantal pageviews

donderdag 28 augustus 2014

Donderdag... Rommelmarkt

Ineke zag nog meer onderdelen van Bambi, op een vide-grenier in de Champagne. Wat klinkt vide-grenier goed hè.  Champagne ook trouwens, hihi.  Ineke heeft een leuke blog en die vind je hier: klik. 


Ook van mij twee foto's deze week. Allebei gemaakt in de IJhallen. En misschien wel allebei uit dezelfde tijd: na de tweede wereldoorlog. Die sfeer hebben ze in ieder geval wel.

En heb je nou zelf een leuke rommelmarktfoto (of van een kringloop, dat mag ook), stuur hem dan naar mij. Dan plaats ik hem volgende week met een link naar jouw blog natuurlijk.
Mijn adres vind je hier: klikPs.: Die stoel waar die wederopbouwvrachtwagen op staat, dat is een schommelstoel. Hij kostte 7,50. Dat leek me echt een koopje, alleen kon ik niet bedenken waar ik hem zou moeten zetten. Ik heb echt stoelen genoeg. Dus ik liet hem staan. Deze week zag ik in een woonblad precies zo'n stoel, ook wit, maar dan waren de spijlen van de rugleuning voor een deel omwikkeld met groen draad. Echt leuk. Die stoel was ook van een rommelmarkt.

5 opmerkingen:

Katrien zei

Ja, rommelmarkt of kringloop materialen stimuleren je creativiteit!
Wat een leuk idee, die omwikkelde spijlen.
Ben borduurwerkjes aan het verzamelen voor toekomstige naaiprojecten dus van die foto krijg ik koop-kriebels!

Onlie Mie zei

Oh die schommelstoel zou zo hard bij ons oudste in haar huis gepast hebben... ze heeft rond haar tafel gelijkaardige (gewone) stoelen! Verdorie toch! En haha zo'n hertenkop kocht zij vorig jaar in Frankrijk op een rommelmarkt... allé vide-grenier... Klinkt echt geweldig hé!
Borduurwerkje is prachtig!

Ingrid Orens zei

De schommelstoel zou ik ook mee naar huis gebracht hebben, plaats of geen plaats in huis ;-) ! Een schommelstoel is altijd leuk, en wat een koopje... Voor dat geld vind je er hier in België geen...
En Kris van Onliemie heeft gelijk, mooi borduurwerkje !!

Chantal zei

Dat borduur werk, dat was hip in de jaren 70-80

Ineke Jonker zei

Dank je voor de verwijzing en plaatsen van de foto's. Ik heb een stapel borduurwerken uit Frankrijk. De lijsten er af, fris gewassen. Ik verwerk ze soms in een leren tas.