Totaal aantal pageviews

donderdag 14 augustus 2014

Rommelmarkt +update

Jahaaa.... ook dit vind je op een rommelmarkt. Als je geluk hebt bedoel ik hè. Bloedzuigers, die had ik nog nooit gezien. Nu dus wel. Wie had zoiets thuis in een flesje staan en kreeg er genoeg van. Vreemd hè.
Els stuurde deze foto. Ik heb er een tijd naar zitten kijken, maar het is me niet duidelijk waar ik naar kijk. Zijn het boekjes, of lucifersdingetjes, of kaarten of...
Els geeft vandaag uitsluitsel op haar blog, klik.

Je kunt meedoen hoor. Heb je een foto van een rommelmarkt, van iets of iemand op een rommelmarkt, stuur hem dan op en ik plaats je foto volgende week met een link naar jouw blog. Hier is mijn adres: klik. 


 Nog eentje van iets op een rommelmarkt. Een bh, gezellig wapperend in de wind bij de IJhallen. Vlaggetje erbij, ja je moet wel wat maken van je kraam. Maar ja, een bh,  dat is nou iets dat ik nooit of te nimmer zou willen kopen op een rommelmarkt. Maar geen zorgen, ik vind altijd meer dan genoeg wat ik wél zou willen kopen. Meer dan genoeg, hihi!

Oh die foto van de wapperende bh is niet overgewapperd zie ik.  Kan ik nu niets aan veranderen dus dat komt morgen wel. Of zoals men hier in Zeeland Luctor et Emergo 'vertaalt' : lukt 't vandaege nie dan lukt 't maerege ( lukt 't vandaag niet, dan lukt 't morgen)

1 opmerking:

Ingrid Orens zei

Brrrr bloedzuigers... Vind ik maar akelig...