Totaal aantal pageviews

zondag 19 oktober 2014

Give away

Een give-away was er op het blog van Tineke. Hier: klik 
Ik vond de broche die je kon winnen erg leuk. Sowieso leuk, maar vooral ook omdat die gemaakt was van een kringloopvondst.
Je moet maar op het idee komen.
Dus ik deed mee en laat ik nou nog gewonnen hebben ook.
Ik kon natuurlijk niet wachten tot het pakje aan zou komen.
Maar dat moest wel, want toen Tineke gemeld had dat het pakje onderweg was, verwachtte ik het toch echt de volgende dag. Het kwam niet. Ook de dag erna niet.
En dan begin ik ongerust te worden. Want op de PTT vertrouwde ik vroeger blindelings, maar dat is bij PostNL  helaas niet het geval.
Ik heb echt slechte ervaringen de laatste jaren. Kaarten die niet aankomen. Kapot gescheurde pakjes, Half geopende brieven... En vaak veel te laat. Erg vervelend.
Enfin, nóg een dag later was het pakje er. Met zorg verpakt. Superleuk Tineke, nogmaals dank, ik ben er erg blij mee.

Ps.: Er was laatst een soort actie van allerlei mensen die veel post versturen, slakkenpost vooral. Ook zij ervaren dat het  vaak niet goed gaat. Ze hebben toen mooie slakkenpost gemaakt, waarin ze aangaven net zoveel van post te houden als de postmensen, maar dat er toch zorgen zijn over de bezorging en zo.  Daarmee hebben ze PostNL overspoeld. Een positieve actie dus. Erg lief.
Maar niks voor mij. Ik word gewoon pissig. Doe gewoon je werk zou ik zeggen!

7 opmerkingen:

Onlie Mie zei

Fijn zo'n leuke post... waar ik me vooral druk over maak is de ongelooflijk hoge frankering als je al eens een pakje wil versturen...
Ben daarom met snailmailen gestopt... het geld voor de zegels lag soms 5 keer zo hoog dan dat wat in de omslag stak.
Ontmoedigend!

Katrien zei

Ja, die spanning of het wel of niet aankomt is spijtig.
Vooral als je iets dat zelfgemaakt is verstuurd dat is in aanschaf misschien niet duur maar wel in tijd.
Gelukkig is het pakje van Tineke wel aangekomen.

Katrien zei

Ja de post tussen België en Nederland is echt ontmoedigend duur.

Ingrid Orens zei

Klopt - de tarieven om een pakje naar nederland te sturen zijn gewoon triest... Anders zou er bij mij ook veel meer "de deur uitvliegen"...

KnutzEls zei

Hoorde laatst dat je het best je post in een zo'n saai mogelijke envelop moet stoppen, want anders komt het niet aan. Triest is dat. Want juist een beetje leuke envelop is al fijn om te ontvangen (en te versturen). Gelukkig is de post die ik de laatste tijd (versierd, want ik ben eigenwijs ;-)) wel aangekomen.
Leuke broche trouwens ;-)

Marloes Kreatief zei

Oh die post inderdaad zorgelijk ook ik hebzeer slechte ervarigen en verschillende onaangekomen spullen ,leuke give away ,zeker orgineel,

Kitty zei

PostNL heeft op al die snailmails gereageerd met een handgeschreven kaart en een velletje postzegels. Toch lief zou je denken. Maar wat stond er boven mijn kaart? 'Beste LEONIE!' zucht...
Vandaag weer voor zes postzegels in de bus gegooid... toch maar...