Totaal aantal pageviews

woensdag 19 november 2014

Paris, Parijs (5)

Als herinnering aan Parijs kocht ik een klein tekeningetje (nota bene op Place du Tertre). Gemaakt met waterverf en inkt.
De maakster zat zo geconcentreerd te werken, ze is een Argentijnse van Italiaanse afkomst.  Esther Barlocco heet ze. Ik vond het ook gewoon leuk om iets van haar te kopen.


En je ziet de Sacre Coeur.
'Een kitscherige suikertaart' heb ik vaak gelezen, of een andere omschrijving die daar op lijkt. Maar ik houd blijkbaar van kitscherige suikertaarten. Ik vind hem mooi. En in de omgeving zie je altijd zoveel verliefde mensen. Het is leuk om daar te kijken.

Ik heb nog heel veel leuke foto's, maar ik vind het mooi geweest. Dus ik sluit af met de Sacre Coeur. En sowieso sluit ik Parijs af. Ik denk dat dit de laatste keer was dat ik er was. Ja dat denk ik. Ik heb altijd gezegd dat je Londen-mensen hebt en Parijs-mensen. Wij zijn zonder enige twijfel Londen-mensen. En dat heeft niets te maken met het gedoe in de metro hoor. 't Is mooi geweest. Klaar!


5 opmerkingen:

Chantal zei

Foto's mag je altijd delen met me hoor...

Onlie Mie zei

Oei laatste keer? Zeg nooit nooit! Ik vind het heerlijk in Parijs...
Ben er zelfs al met de fiets naar toe geweest! Zalig was dat ... met 10 vriendinnen.
Je schilderijtjes is superschattig! Ik zou er ook niet aan kunnen weerstaan hebben!

Jolande zei

Ik vind Parijs een leuke stad en mag er graag naar toe gaan, maar er is no place like London ;-)

Ineke Jonker zei

In Havo 4 was ik in London, daarna nooit meer. Ik houd an Parijs en de Franse taal. Ben benieuwd waarom jij zo graag in London bent.
Bedankt voor de Parijse avonturen!

Katrien zei

Liverpool, Liverpool!!
Ja je kunt je hart verliezen aan een stad :-)