Totaal aantal pageviews

dinsdag 3 maart 2015

Prijzen winnen!

De laatste tijd heb ik weer een paar keer iets gewonnen. Zo leuk is dat, elke keer een grote verrassing. Het begon met de rondleiding in het van Gogh museum, daar heb ik al eerder over geblogd.


Daarna kreeg ik een troostprijs: een uitnodiging om aanwezig te zijn in Opium, het kunstprogramma van Cornald Maas. In Vondel CS mét een borrelarrangement.
De hoofdprijs was het bijwonen van een concert van Tangarine geweest, maar ik vond dit minstens zo leuk.
Het is inmiddels achter de rug en het was hartstikke leuk.
Bram van de Vlugt en zijn zoon waren o.a te gast en Dotan.
Vooraf bij het borrelen kwamen we aan tafel met twee leuke vrouwen. Ze gaven elkaar een high five en toen mijn man voorzichtig informeerde wat er te vieren viel, vertelden ze dat ze allebei net met pensioen waren en nu de eerste stappen hadden gezet om toch weer wat te gaan doen in de psychiatrie. Vrijwillig.  Zo kregen we een mooi gesprek.

Dan won ik nog twee DVD's, namelijk deel 1 en 2 van seizoen vijf van Downton Abbey. Dat heb ik nu net gewoon op tv gezien, maar ik weet zeker dat ik het over enige tijd weer geweldig leuk vind om naar te kijken.


Ik won ook nog een cadeaukaart van de Hema (10 euro) en daar ga ik vast iets leuks voor vinden.
Tenslotte nog een uitnodiging om aanwezig te zijn bij de boekenquiz, gepresenteerd, jawel, door Joost Karhoff. Dat is geloof ik geen echte prijs, maar het voelt wel zo. Vanavond  gaat dat plaats vinden. Goed kijken, wie weet zie je ons zitten.
En dan hadden we nog de stroopwafels van de Postcodeloterij. Ik was ze al bijna vergeten. Ze lagen in de bus toen we uit Sri Lanka kwamen en we aten ze dezelfde dag op. Allemaal!
Nou? Ben ik een geluksvogel of niet?
(Ps. ook nu was er weer iemand die zei; 'ja jij wint ook altijd wat' en mijn antwoord was ook weer hetzelfde namelijk dat als je niet meedoet, dat je dan nooit iets wint natuurlijk. )

4 opmerkingen:

Mirjam zei

Nou ik vind het hartstikke leuk voor je dat je die prijzen gewonnen hebt. En die persoon die die opmerking maakte, die gunt een ander zeker niet wat leuks....
Geniet er lekker van en veel plezier vanavond...
Liefs,
Mirjam

Ingrid Orens zei

Hoe leuk !! En zoveel dan nog gewonnen... Daar zit wel meer achter dan "meedoen", je hebt ook wel de nodige portie geluk toebedeeld gekregen :-) !! En het is je van harte gegund !

Jolande zei

Gefeliciteerd met al je prijzen.

Bertiebo zei

Degene die dat zei bedoelde het helemaal niet vervelend hoor. Meer zo van: sommige mensen hebben ook altijd geluk.