Totaal aantal pageviews

zondag 30 augustus 2015

Toppunt van truttigheid


Kijk, ik heb er weer een geborduurd. Een kussenovertrek. Dit geval heb ik grotendeels in de auto geborduurd.
Ik rijd zelf niet en ik zorg er altijd voor dat ik op lange ritten wat te doen heb. Want als ik niks te doen heb word ik heel vervelend. Dan let ik op en lever commentaar. Dus mijn man is blij als ik lees of slaap of haak of borduur. 
Zo en dan is het nu dus weer tijd om te gaan haken. Een dekentje voor ons tweede kleinkind. Ik heb nog even, maar ik ben niet zo snel met haken. Dus vanaf volgende week wordt er weer gehaakt. 

Ps.: dit soort borduur vond ik een paar jaar geleden nog het toppunt van truttigheid en ik zou heel hard hebben gelachen als iemand me voorspeld had dat ik dit leuk zou vinden. Laat staan dat ik het ooit zou willen maken. Niets veranderlijker dan de mens!

9 opmerkingen:

Ingrid Orens zei

Bettie, niks toppunt van truttigheid !! Heel mooi !
Als je bedenkt dat er in in België een kringloopoorlogje aan de gang is, allemaal vrouwen op zoek naar dit soort borduurwerkjes, dan weet je toch genoeg ? Toppunt van hip, ja ! :-)

Madelief Weideveld zei

En die truttigheid is nog altijd te koop? Of weer te koop? Ik vind het weer leuk en fris, maar als je er tien van op een bank legt....nou ja, dan is het übertruttig.
Veel plezier met haken........;-).
Dag,
Madelief.

Katrien zei

Haha heerlijk toch!
Tijdens een open tuinroute zag ik zo'n kussen liggen op een tuinstoel. Het borduurwerk was genaaid op een rode bloemstof, de stof was breder waardoor het contrast goed te zien was. Super mooi! ♥
Ik neem mijn haakwerkje ook mee in de auto, dan duurt de rit nooit te lang.
Leuk dat je een gehaakte deken project in het vooruitzicht hebt.

Marthy Berends zei

Ik zie mezelf nog niet gauw zo'n kussen borduren, maar een haakwerkje zou ik weleens willen proberen. Ik zie zoveel moois voorbij komen in blogland. Wie heeft een goede tip voor een werkje voor een beginneling?

Marloes Kreatief zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Livina Fluweeltje zei

Ik vind het ook een mooi borduurwerk, en idd weer helemaal hip.
Ben benieuwd wat je er mee gaan doen.
Ik ben zelf ook al een tijdje aan het borduren, ik vind het heerlijk ontspannend.
Ik vind het wel knap dat je zelfs in de auto kan borduren, zelf word ik dan al snel wat misselijk en heb liever mijn ogen op de weg ;-).

Pippa's Hus zei

Ik vind het ook helemaal leuk en ik zou het een aantal jaren geleden ook het toppunt van truttigheid hebben gevonden. :-)))
Maar het is helemaal van nu en een kussen om blij van te worden.
XX Esther

Wieneke zei

Ja, als je tegen mij gezegd zou hebben pakkembeet 20 jaar geleden dat ik haken zo leuk zou gaan vinden, dan had ik vast een flauwte gekregen. Zo zie je maar weer, Bettie, het kan allemaal heel erg veranderen. Ik zeg dus: lang leve de truttigheid! :-)

Lidwien Bruin zei

Prachtig, Bettie! Enne.. zit er al een achtkantje tegenaan? ;-)