Totaal aantal pageviews

dinsdag 22 december 2015

Piepschuim


Goedemorgen beste prijswinnaar, 

Ik wil u hierbij graag feliciteren met het winnen van 2 gratis toegangskaarten voor Piepschuim op zaterdag 19 december aanstaande in Theaterkerk Wadway
De kaarten liggen voor u klaar bij de kassa van de theaterkerk en zijn voor aanvang van de voor stelling op  te halen

 Oh wat is het toch geweldig leuk om een prijs te winnen. Helemaal als het een complete verrassing is omdat je al lang was vergeten dat je ergens aan mee had gedaan.Dus we gingen zaterdagavond naar de Theaterkerk Wadway.
Ik heb het vast al eens eerder verteld. Het is een oud kerkje (uit 1547) dat leegstond en dat behouden moest blijven. Het werd gerestaureerd en omgetoverd tot een theaterkerk.
Een klein theater waar heel wat beroemdheden hun eerste schreden op het podium zetten. Zoals Bram en Freek, Herman van Veen en Youp van 't Hek. Bij die beginvoorstelling van Youp van 't Hek, daar zijn we zelf ook bij geweest, toen in Wadway.
Het is er ook echt leuk. Je zit op lange banken, naar boven oplopend. En er is een klein podium. Apart en heel sfeervol. En ze hebben ook nu een heel aantrekkelijk aanbod, met veel cabaret

Cabaret Piepschuim, daar hadden wij nog niet eerder van gehoord.
Een groep die bestaat uit drie zeer muzikale mannen, die cabaret maken zoals het in mijn ogen bedoeld is. Met een lach (vaak) en een traan.
Dit programma hebben ze voor het laatst gespeeld. Maar hun volgende programma is al klaar en als ze daarmee in de buurt zijn, gaan we zeker nog eens naar ze kijken, want het was echt leuk!

2 opmerkingen:

Marthy Berends zei

Bofferd, om zo'n prijs te winnen. Wat een ontzettend leuke voorstelling moet dat geweest zijn.

Mirjam zei

Wat leuk dat je deze prijs won, en helemaal als je er allang niet meer op rekende. Een heel fijne verrassing dus. En nog een leuke voorstelling ook.
Fijne avond,
liefs,
Mirjam