Totaal aantal pageviews

woensdag 13 januari 2016

Drie dingen

Ding 1: Wat grappig, al die pogingen om het spreekwoord te raden dat ik bedacht had bij de foto die ik gisteren liet zien.
Niemand had mijn idee, maar om eerlijk te zijn hadden jullie ideeën ook heel goed gepast.
Nou, de oplossing:
De foto is in de IJhallen gemaakt, zoals je waarschijnlijk wel weet, daar wordt maandelijks een zeer grote rommelmarkt gehouden. Weggooispullen. Daardoor moest ik denken aan :
Men moet geen oude schoenen wegwerpen, voordat men nieuwe heeft.
Maar nogmaals, het was maar een gedachte hè, natuurlijk. Lekker belangrijk.
Ding 2: Er is weer eens een reactie weggehaald, 'door de blogbeheerder'.  Dat ben ik denk ik, maar ik heb het niet gedaan. Het gebeurt vaak en ik heb werkelijk geen idee. Sorry OnlieMie, het was jouw reactie en ik had hem al gelezen. Vervelend dat zoiets gebeurt.
Ding 3: Ik had een tijdje geleden mijn Rie Cramer kaarten met bijpassende postzegels laten zien en beloofd die in de betreffende wintermaand te zullen versturen aan drie mensen die dat leuk zouden vinden. De kaart van december is nu onderweg, die van januari ook. En die van februari, ja die verstuur ik in februari. De 'winnaars' merken het vanzelf!

Zo drie dingen afgehandeld. Een mens kan het maar druk hebben, hahaha.

11 opmerkingen:

Onlie Mie zei

Allé hup nog eens een poging om te reageren... zouden ze mijn reactie nu weer weghalen? Ik dacht eerst...'t is omdat ik een Belg ben! ;-) Maar dat klopt niet want Els mag wel blijven... of had ik misschien het stomste antwoord gegeven? Haha doet een mens al eens z'n best om iets te raden!
Het spreekwoord dat jij voor ogen had, ken ik niet eens...dus dat had ik nooit geraden! Pfff...
Fijne dag Bertiebootje...ik hoop dat mijn reactie mag blijven...????

Madelief Weideveld zei

Iets verwijderd dat jij had geplaatst??? Ik zag gisteravond al dat je iets nieuws zou hebben gepost, maar vond het niet......En dat gebeurt vaker?? Dat is nieuw voor mij en lijkt mij vrij belachelijk. Meen je dat nou werkelijk Bettie, gebeurt dat?
Dag, Madelief.

Onlie Mie zei

Zie ik dat nu goed? Is er ook een blogpost van jou verwijderd?

Bertiebo zei

Ja dat van mijn blogpost klopt, maar dat deed ik zelf. Het was nog een concept, maar ik zal per ongeluk op publiceren hebben geklikt. Daarna weer vlug terug naar concept, maar dan zien jullie de titel al blijkbaar. Dat is dus mijn eigen schuld.


Maar van die reacties die verdwijnen, dat is een ander verhaal en daarvan weet ik echt helemaal niets. Het is al veel vaker gebeurd en ik heb werkelijk geen flauw idee hoe het kan en waarom. Ik benadruk nog maar een keer dat ik blij ben met reacties, dat ik ze zeker niet weghaal, zeer zeker niet. En dat ik er van baal als een stekker.

Net keek ik nog even bij spam, maar daar staat die reactie van OnlieMie ook niet. Het is echt een raadsel. De spamfilter werkt overigens goed. Vandaar dat ik nooit echte reacties hoef weg te halen.

Mirjam zei

Heel vervelend als reacties verdwijnen. Zelf kan ik ze ook altijd in mijn inbox van outlook lezen, maar is echt niet leuk als ze uit je lijst met reacties verdwijnen.
Dit spreekwoord had ik echt niet geraden, maar ik ken het wel. Valt dus nog niet mee om op het juiste spreekwoord te komen. Doe maar vaker zoiets, mooie training.
Fijne dag,
liefs,
Mirjam

nietsongfestivalfan zei

En tja, hoe iets werkt....."ding, ding, ding".....heb dus nu in mijn hoofd "ding, ding ,ding, diiiing, dingedong.....

Mirjam zei

Ik heb vanmiddag het Januari Rie Cramer kaartje van je ontvangen. Heel erg mooi.
Dat kaartje gaat een bijzonder plekje krijgen.
Dank je wel lieve Bettie,
Liefs,
Mirjam

Ria A.-S. zei

Dag Bettie,

Ik haal net het decemberkaartje uit de bus.
Dank je wel, ik ben er echt blij mee.
En er is niet door de postzegel gestempeld, dubbel mooi!
Vroeger, is inmiddels bijna driekwart eeuw geleden (!) stonden wij thuis ook zo bij de kerstboom te zingen.

Hartelijke groet,

Ria

Marthy Berends zei

Ik kan me voorstellen dat je het niet uit kunt staan dat er zulke vreemde dingen met je reacties gebeuren. Ik werk ook met blogger en heb zoiets nog nooit gehad, vraag me af hoe het komt.

Onlie Mie zei

Ik kom eens even piepen en joepie!!!! Vandaag mocht ik blijven staan!!! :-)

Vlimbouter zei

oei, ik was te laat om nog mee te raden naar jouw spreekwoord.
Leerpuntje voor mij: tijd maken om dagelijks de blogs te lezen die ik volg.
We zijn nog in de maand januari, dus goede voornemens voor het nieuwe jaar kunnen nog net.