Totaal aantal pageviews

dinsdag 5 januari 2016

Mooi!

Deze vaas, die kocht ik een paar jaar geleden in mijn favoriete bloemenkraam op het station voor zeven euro. Gevuld en wel, met dezelfde bloemen als die er nu in staan, maar dan in het wit. Nou, dat was toch echt een koopje.
Er kunnen ook echt alleen maar een paar takken in. Want al is de vaas groot, de opening is klein. Maar een paar keer per jaar vul ik hem en word  er heel erg blij van.
Deze bloemen kreeg ik van mijn collega C. Met haar en met collega G. ga ik zo'n twee keer per jaar uit eten. En deze keer deden we een high tea.
Het leuke is dat wij dan met z'n drieën onafgebroken aan het praten zijn, werkelijk aan een stuk door. Over van alles.
We hebben ook wel eens hier bij mij gehightead en praatten toen van twee uur tot een uur of acht. Mijn man die zich boven had verschanst begreep daar helemaal niets van. Ik eigenlijk ook niet. Want zes uur lang praten...
Maar met deze meisjes (ze zijn een heel stuk jonger),  gaat dat nou eenmaal zo. Wij waren alle drie ooit bouwcoördinator op school, C.  van de onderbouw, G. van de middenbouw en ik van de bovenbouw. Daar hadden we wekelijks  een dag voor, verder stonden we gewoon voor de klas. Maar op die dag is er een band ontstaan, die ik met andere collega's minder heb. Ik vind het heel speciaal! Ik geloof niet dat ze hier lezen hoor, maar voor het geval dat... Het was weer fijn, dames!

11 opmerkingen:

Madelief Weideveld zei

Als je het allemaal zo opschrijft, klinkt zes uur praten inderdaad wel als heel veel.
Maar dan wel gezellig veel! Goh, ik denk dat je er zomaar van moet nagenieten en uitrusten!!
Dag, Carin

Katrien zei

Dat is inderdaad niet duur.
Haha zolang praten kan ik ook met mijn schrijfvriendinnetje van vroeger, na zes uur praten stuurde ik haar nog wel eens een kaart de volgende dag met allerlei dingen die ik nog vergeten had te zeggen ;-)

KnutzEls zei

6 uur praten.....tsjjjj we hebben gisteren dat record glansrijk verbroken. En daarbij nog zoveel gestapt ook. Dat komt omdat het met jou altijd zo gezellig is!

KnutzEls zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Onlie Mie zei

Ik kan het me helemaal voorstellen... dat praten... en dat mannen dat niet verstaan! Niet te snappen toch! Fijn zo'n band met collegaatjes. Koesteren!

De inspectie zei

Tjaja...ga ik me toch werkelijk afvragen wat jullie op die bouwcoordinatiedag eigenlijk deden...

Wieneke zei

De blaren op je tong nu?

Marthy Berends zei

Heerlijk, dat urenlang kletsen wat alleen maar met vrouwen mogelijk is. De mannen snappen daar niets van, jammer voor ze.

Pippa's Hus zei

O wat kan dat heerlijk zijn. Gewoon zitten en kletsen en kletsen en.....XX Esther

Bertiebo zei

Hahaha... mevrouw de inspectrice!!!!

debora zei

ik kocht me ook 5takken(10euro)2witte,2lichtroze en 1rode,die staan nu allemaal open,superrrmooi,ze hebben elk 4knoppen,het is een hele vaas vol(jammer dat ik nu geen blog heb,knipoog!)heel leuk dat bijkletsen!!!vind ik fijn voor jou!groetjes debora