Totaal aantal pageviews

dinsdag 19 januari 2016

Postzegel


 Wat schattig he, zo'n geboortezegel. Ik geloof niet dat er in de tijd dat onze kinderen werden geboren, al zulke speciale zegels voor op een geboortekaartje waren. Of misschien waren ze er wel hoor, maar heb ik dat helemaal gemist toen.
Bij ons ging er gewoon een postzegel op.
Het geboortekaartje van onze kinderen vond ik wél belangrijk. Het werd gemaakt door vriend Bert en we waren er erg blij mee.
Maar het geboortekaartje van Odin werd door zijn papa en mama verstuurd met een postzegel van Odin himself er op.
Zo leuk vind ik dat.
Ik heb trouwens ooit eens een postzegel gemaakt met een foto van onze hond Mac. Daar was ik zuinig op, die verstuurde ik alleen aan zijn grootste fans, onze kinderen. Ik heb er nog eentje bewaard. Het was toen nog vrij duur.
Maar deze postzegels? Onze schoondochter vertelde dat het niet eens heel veel duurder is dan een gewone postzegel.

Dat is toch hartstikke leuk. Ik kijk zelf altijd naar postzegels als ik een brief of een kaart krijg. Het zijn vaak kunstwerkjes. En dat is deze postzegel natuurlijk ook. En nu maar hopen dat de mensen die een kaartje kregen het ook zagen


12 opmerkingen:

Onlie Mie zei

Geweldig die postzegel! En nu je het vertelt herinner ik me weer dat ik dat al wel eens eerder zag bij een nichtje van me. Hun kerstkaartjes hadden een zegel met hun kindjes er op. Zo tof!

Villa Zeezicht zei

Och wat bijzonder!! Ik vond het al heel bijzonder dat ik zelfgemaakte geboortekaartjes had, aan postzegels dacht toen nog geen mens ;o) Maar het idee is superleuk, lijkt me geweldig om ook eens een 'eigen' zegel te ontwerpen!

Marloes Kreatief zei

Oh wat vreselijk leuk zeg ja ik kijk ook altijd naar postzegels ,altijdd weer leuk

Jolande zei

Wat ontzettend leuk!
Dat zou mij in ieder geval wel opvallen, want ik knip altijd de postzegels van de enveloppen af en bewaar ze
Zo'n aparte, persoonlijke zegel ben ik nog nooit tegengekomen.

Stins zei

Wat een unieke zegel zo zeg, kan me niet voorstellen dat iemand dat niet ziet!

Mien zei

En...ik SPAAR geen postzegels...(nee Mien?)...nee.. Maar die van Mac BEWAAR ik, mijn lief klein logehondje vergeet ik niet.
By the way, nu ik er over nadenk..ik VERZAMEL wel postzegels..voor de zending...hoe retro is dat.

Pippa's Hus zei

Wat leuk een postzegel met Odin! Dat maakt het kaartje nog specialer. XX Esther

Marthy Berends zei

Wist niet eens dat dit bestond, wat leuk. En zo bijzonder om een postzegel van je eigen kindje te hebben. Ik zou een heel mooie lijstje kopen en het daarin doen met een passe-partout. Prachtige herinnering.

Novelle zei

Ik wist ook niet dat dit kon het is wel heel erg leuk ja

Vlimbouter zei

Wij ontwierpen de geboortekaartjes van onze kinderen zelf, maar een gepersonaliseerde postzegel is nog extra leuk. Om bij te houden en te koesteren!

pourquoi pas ??? zei

Wat prachtig.
Ja gek we letten, nou ja ik dan, niet zo op postzegels maar soms zitten er zulke mooie bij. Ik heb er verschillende bewaard en die plak ik met andere dingen in een schrift.

Marga zei

@ Mien: ik verzamel ook postzegels voor de zending, heb me tot ik je reactie las, nooit gerealiseerd dat dat retro is! Enne Bettie: voor de zending dus, niet voor de missie, hoe oecumenisch is dat?!