Totaal aantal pageviews

donderdag 26 mei 2016

Wat lief!

Wat is dat nou toch weer leuk.
Gisteren kwam ik vrij laat thuis van een oppasdagje en meestal is mijn eerste gang dan naar de brievenbus. Gisteravond niet.
'Post voor je', zei mijn man een hele tijd later.
Ik zag al meteen dat het van Emie was, maar nog niet wát het was.
Deze prachtige kaart zat namelijk verstopt in een andere, dubbele kaart.
Ontzettend lief van Emie. Ik had 'm (haar bedoel ik) nog niet en vind het een geweldige kaart.
Het leukste is natuurlijk dat iemand die je nog helemaal niet kent, alleen via het bloggen, een hartstikke lief gebaar maakt.
Maar zo'n mooie uitbreiding van mijn verzameling is natuurlijk ook heel fijn.
En Ageeth, jou noem ik ook nog even, want doordat jij begon met enveloppen vullen, voor mensen die het leuk vinden om post te krijgen, ging ik dat ook doen. Bij jou 'won' ik, bij mij was Emie een van de 'gelukkigen' en daarom stuurde ze mij nu een kaartje terug.
Emie: super, dankjewel! Ik ben er erg blij mee.

Dezelfde avond, maar nog later, las ik een mailtje van Wieneke met in de bijlage drie foto's die ze maakte in het Fries Museum. Daar is een tentoonstelling over Breien.
Dat wist ik, ik wil daar zeker gaan kijken. Dat ik er Roodkapje zal gaan aantreffen wist ik niet en dat maakt het voor mij extra leuk natuurlijk.
Ook weer zo attent dit. Dankjewel, Wieneke!

Foto Wieneke


12 opmerkingen:

Crafts 'n' Skills zei

Alleen al daarom vind ik bloggen een verrijking. De ontzettend lieve en attente contacten tussen mensen die elkaar niet persoonlijk kennen.

Mooie kaart!

Crafts 'n' Skills zei

Alleen al daarom vind ik bloggen een verrijking. De ontzettend lieve en attente contacten tussen mensen die elkaar niet persoonlijk kennen.

Mooie kaart!

Tineke zei

De blogcommunity is echt een hele fijne familie is mijn ervaring . De mensen gunnen elkaar veel en geven elkaar veel. Als je verdrietig bent, word je getroost en als het weer beter met je gaat zijn de mensen blij met je. Valt er wat te vieren, dan vier je met elkaar. Ja, ik ben heel dankbaar en gelukkig als ik zie wat er dankzij het bloggen allemaal op mijn pad is gekomen. Dank ook voor jouw lieve woorden steeds maar weer. Fijne donderdag! En je cadeautjes? Die zijn super :-)

Els04 zei

fijn!

Emie zei

:)

Ageeth Mooij zei

Een fijne wereld en leuk dat het een soort van estafette is geworden.
Ik word zo blij van echte post. Ben nu bezig met een georganiseerde uitwisseling van echte post met twee Canadese en twee Amerikaanse vrouwen.
Lieve aandacht heb je gekregen, zo'n mail met foto's ia ook geweldig!

Wieneke zei

Ja, ik heb het er maar druk mee: Roodkapjes zoeken voor jou, trafohuisjes voor Sjoerd en free little libraries voor Ogma. Maar ik vind het leuk en ik doe het graag.

Jeanne zei

Ja, ik word er ook zo blij van. Het is heel apart, dat je elkaar nog nooit gezien hebt en toch zo'n leuke contacten hebt.

Pippa's Hus zei

Blogland is leuk! XX Esther

Mrs. T. zei

Tof zulke dingen! :-)

Marthy Berends zei

Ik heb ook weer een verrassing gehad in mijn Franse bus, zo leuk. Ik kom er op mijn blog op terug.

willy zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.