Totaal aantal pageviews

donderdag 26 januari 2017

Muts

Het leek wel of iedereen in London een muts op had, met een bontpluim bovenop. Zo grappig om te zien. Nepbont hoor, faux fur.

Je ziet de pluimpjes al van verre aankomen, als je er eenmaal op let. Ook mannen en al zie je hier voornamelijk jongeren, er waren ook oudere vrouwen met zo'n muts.
En weer wilde bijna iedereen wel even poseren. De man die bij het meisje linksonder hoorde, vertelde er nog even bij waar ik zo'n muts zou kunnen kopen.
Dat deed ik niet, met mijn huidige, dikke medicijnenkop zou het echt niet staan. Ik keek wel even naar de prijs en tsjonge, 18 pond is nou ook weer niet zo goedkoop.
Er waren ook nog heel veel mutsen met een pompon bovenop. Hij had er ook een!


We dachten eerst dat Arsenal had verloren, want alle voetbalfans keken een beetje treurig. Maar Frits zocht het even op later en dat was toch niet het geval.

Het meisje met de groene trui, laat ik nog even extra zien. Ze zat lekker op een bankje haar fruit te eten. Ze was op weg naar een tentoonstelling in Tate Modern, waar wij net vandaan kwamen. Die was fantastisch, dus ik heb haar veel plezier gewenst. Zo'n stralend meisje was het...

En over die tentoonstelling ga ik het zeker nog hebben. Zeker!

11 opmerkingen:

miekequilt zei

Grappig , die pompons. Moet je echt wel staan, vind ik, maar dan heb je nooit meer een koud hoofd. En jij en ik ( en vele anderen) moeten het doen met capuchon tegen de kou. Want een leuke muts/pet voor de rijpere vrouw zie ik nergens.

KnutzEls zei

Voor mij geen muts. Ik voel m nu al kriebelen.... Maar ze zijn superleuk om te zien.

Jeanne zei

Leuke straatfotografie!

Mirjam zei

Leuke foto's van al die pomponmutsen! Heerlijk he Londen. Ik ben benieuwd naar je verslag van Tate Modern. Ben er ook wel eens geweest, bij de Damian Hirst tentoonstelling. Mooi museum!

Matroos Beek www.beekblog.com zei

Wat een leuk blogbericht Bettie! Helaas ben ik zelf niet zo van de mutsen, maar ik mag er graag naar kijken.

Matroos Beek www.beekblog.com zei

Wat een leuk blogbericht Bettie! Helaas ben ik zelf niet zo van de mutsen, maar ik mag er graag naar kijken.

Neeltje zei

Goed gemutst dus, daar in Londen!

Marthy Berends zei

Leuk gefotograveerd, al die mutsen, vooral die man er tussen.

Mrs. T. zei

\wat een heerlijk opgewekt logje!

Vlimbouter zei

Ik breide net zo'n muts voor mijn dochter. Het bont-pomponnetje kocht ik. Alles samen voor weinig geld en de dochter heeft er al heel veel van genoten met dit koude weer.

Pippa's Hus zei

Die meneer met zijn rood/witte muts, geweldig! :-)) XX Esther