Totaal aantal pageviews

maandag 16 april 2012

Toeval

Zondag waren we bij de uitzending van Kunststof tv. Na afloop van zo'n uitzending blijf je, als je dat wilt, daar eten. Wij willen dat, haha, hoeven we niet te koken en bovendien is het altijd lekker en meestal ook gezellig.


Gisteren was het zelfs erg gezellig. We kwamen voor de uitzending aan tafel te zitten met mensen en maakten een praatje. Na de uitzending kwamen we weer met dezelfde mensen aan tafel voor het diner. Leuk! Maar nu het bijzondere: op een gegeven moment vertelde de vrouw dat hun dochter ging trouwen. 'Nou, dat is toevallig, onze dochter ook'. Wat leuk, wanneer jullie dochter?'Het bleek dezelfde dag te zijn. En dat niet alleen, ook nog eens op dezelfde locatie: het Schellingwouder Kerkje. Onze dochter om 13.00 uur. Hun dochter daarna, om 16.00 uur.Dat is toch niet te geloven. Twee totaal onbekende echtparen komen bij Kunststoftv samen aan een tafel te zitten ...

5 opmerkingen:

KnutzEls zei

Dat heeft zo moeten zijn. Wat leuk!

Wieneke zei

Dat is geen toeval meer, hoor. Jullie worden vast allemaal dikke vrienden ;-)

Welkom, ik ben Jasperina en houd van... zei

Lijkt me geen toeval :-) wat een mooi verhaal.

groetjes van de dochter van Mary (die andere bruid :-)

Welkom, ik ben Jasperina en houd van... zei

Beste Bettie, bedankt voor de lieve reactie op mijn blog. Jullie ook een hele mooie en onvergetelijke dag gewenst. Ik heb deze blog al in mijn bookmarks gezet!

liefs, Jasperina

Marga zei

Van Scheherazade, weet je wel, uit de Libelle en van die leuke boeken: toeval bestaat niet, toeval is een klein wonder, dat God anoniem verricht! wat een leuk verhaal!