Totaal aantal pageviews

zaterdag 28 april 2012

Wat een geluk!

Dochter N.  met haar broers... Het is verschrikkelijk, maar ik heb op mijn telefoon niet een goeie foto van het bruidspaar. Anders had ik die natuurlijk eerst geplaatst.
Fotograferen was deze dag niet mijn taak hoor, dus er is niets aan de hand. Er zijn zo gigantisch veel foto's gemaakt. Er komt echt nog wel een hele mooie van G. en N.
Wat was het een fantastische dag en wat hebben we er met z'n allen van genoten. Het begon al met het weer. Vanmorgen regende het echt keihard hier, nu nog trouwens. En gisteren... stralend weer. Wat een geluk!
Ik ben supertrots, want ik heb het stel zelf getrouwd.Ik was buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Babs heet dat. Ik vond het een grote eer, maar het was natuurlijk ook doodeng. Het is goed gegaan en dat was heerlijk.
Daarna gingen we varen. N. heeft tijdens haar studie op een rondvaartboot gewerkt, vandaar. Champagne en taart aan boord. De taart was ook zo prachtig. Gemaakt door de broer van de bruidegom. Daarna gingen we naar de feestlocatie. Daar werd geborreld en er was een voortreffelijk diner. En vanaf negen uur barstte het feest los.
En nu is het alweer voorbij. Wat gaat dat onzettend vlug. Vanmiddag gaan we met de families  napraten en nagenieten bij het bruidspaar thuis.

11 opmerkingen:

Marga zei

Bert, wat leuk dat je babs was! Geweldig! En je hebt een hele knappe dochter!

Bertiebo zei

Dankje Marga en ook voor je lieve kaartje!

KnutzEls zei

Ik wist wel dat het een mooie dag zou worden! Veel geluk voor het bruidspaar!

Martine zei

Geweldig! Van harte gefeliciteerd. Dat het geluk maar bij ze mag blijven.

Mark zei

Van harte gefeliciteerd. Ze ziet/zien er prachtig uit!

Jacqueline zei

Wat hebben jullie het getroffen zeg. En wat ziet je dochter er prachtig uit. Nu nog maar even lekker nagenieten.

Jolande zei

Gefeliciteerd!
Je dochter ziet er heel mooi uit.
Wat heerlijk dat het mooi weer was, dat moest gewoon zo zijn en wat ontzettend speciaal dat jij babs was.

Groetjes van Jolande

Jet zei

Van harte gefeliciteerd! En wat een mooie bruid!
Geniet nog maar lekker even lekker na.
Fijn weekend!!!

Anoniem zei

Bertie, ik heb je één keer gezien en gesproken maar wat lijkt je dochter op je, wat een prachtige bruid.
Wij hebben ook een topdag gehad, grappig detail, Jasperina en jullie Nienke dezelfde bloemen in het boeket, hoezo toevallig.

gr. mary

Welkom, ik ben Jasperina en houd van... zei

Dag Bertie, wat was het een mooie dag he vrijdag. Gefeliciteerd met het huwelijk van je dochter. Wat een mooie bruid en ook pioenrozen in haar boeket :-)
Veel geluk gewenst van de bruid van vier uur ;-)
Jasperina

Bertiebo zei

Ha Jasperina en Mary. Wat leuk nou toch weer. Allebei van harte gefeliciteerd en jullie mannen ook en wat heerlijk dat jullie ook een topdag hadden. Japerina ik ben zo vrij geweest om je op Facebook even op te zoeken want er stonden nog geen foto's op je blog. Ik kon je vrij makkelijk vinden want je naam komt niet zo vaak voor dacht ik. En dus heb ik de twee foto's bekeken die er staan. Prachtig!!! Jullie zagen er ook geweldig uit. Toen wij terug kwamen van de boot zagen we de deur van het kerkje open staan en er stonden wat mensen buiten. Ik wilde gaan kijken, maar toen waaide het net even heel hard en wij namen bruid en bruidegom mee in de auto, dus vond mijn echtgenoot dat we er geen tijd voor hadden. Ik hoop dat je nog meer foto's gaat plaatsen op je blog. Groet!