Totaal aantal pageviews

vrijdag 6 juni 2014

Nog meer bordjes

Sorry dames, ik vind het superleuk dat jullie meedoen met donderdag bordjesdag.
Maar... wij zijn aan het kamperen en wij hebben een voorkeur voor kleine groene of boerencampings. En de boeren en de groenen zijn niet zo erg van de computeraansluitingen en ik ben niet zo erg van de telefoon.
Ik was al blij dat ik iets op mijn blog kon zetten met de telefoon, maar downloaden en verkleinen en opslaan en zo dat was even te moeilijk.
Ik moet dus het ijzer smeden als het heet is, en dat is vandaag. Heet zowel letterlijk als figuurlijk. Heerlijk!
Dus voor een keer is het vrijdag bordjesdag.
Els was eerst. Zij stuurde een grappige foto, gemaakt in Hasselt. België. Nou misschien dat wij er nog langs komen Els en anders moeten jij en ik toch maar eens samen een pint pakken daar in café Betty.
Els schrijft dagelijks op haar blog en dat vind je hier: klik

Daarna kwam Chantal. Zij stuurde een foto van een bordje, gemaakt op haar reis naar Hong Kong. Een voor haar heel bijzonder bordje en daar kan ik me wel iets bij voorstellen.
Chantals kijk op de wereld vind je op haar blog " Chantaliaans", hier.


En Wieneke stuurde een foto van een bordje. Dat is er eentje uit een serie die bij haar de keuken siert. De kaasmaakster.

Ps.: Ik had zelf ook nog een leuk bord gefotografeerd. Een sympathiek bord. De stroom is inmiddels weer gestopt. Een zwart scherm werd mijn deel. Maar als je nou hier aan de zijkant klikt bij Instagram, zie je die foto ook. Een geel bord is het.

Geen opmerkingen: