Totaal aantal pageviews

donderdag 12 februari 2015

Donderdag: Rommelmarkt

Het was weer een topdag hoor, vorige week zaterdag in de IJ-hallen.
Qua aankopen dan, want verder was het er stervenskoud. Ik ben geen nieuwkomer daar, dus ik was er op gekleed. Maar dan nog. Het leek buiten wel warmer dan binnen.
Maar dan die aankopen. Ik was met mijn dochter en zij kocht zo ongeveer een hele garderobe voor mijn kleindochter. Echt zulke leuke dingen en alles zag er perfect uit.
En wat ik kocht zie je hier: een sjaal, een hele grote. 100% katoen, maar op het labeltje stond: Dry Clean Only. Ha, voor die vijftig cent die ik er voor betaalde kon ik het risico van zelf wassen makkelijk nemen. Niks aan de hand natuurlijk. Ik denk dat ik hem als tafelkleed ga gebruiken. Verder een zonnebril, een Wedgwood Peter Rabbit kop en schotel en tenslotte die kandelaar.
Jaren geleden waren we eens met vrienden in een huis in België. Een heel groot huis met heel veel kamers en op tafel een grote zevenarmige kandelaar. Mijn man vond die kandelaar geweldig en wil sindsdien zo'n ding op tafel. Maar ze zijn altijd veel te groot en/of foeilelijk.
En nu vond ik deze. Precies de goede hoogte.
Totale kosten 4,50. Ik ga volgende keer weer!

6 opmerkingen:

Ingrid Orens zei

4,50 euro voor alles ?!? Ik kan geloven dat je volgende keer terug gaat !!

Bertiebo zei

Ja, voor alles, Ingrid!

Mirjam zei

Kijk dat zijn nog eens leuke vondsten, en voor lekker weinig... De sjaal is heel erg mooi en lekker kleurrijk. Zal niet misstaan gewoon als sjaal deze komende lente... maar als tafelkleed natuurlijk ook heel leuk.
Ik vind ook het kop en schotel heel erg leuk...
Ik wens je een heel fijne avond,
Liefs,
Mirjam

Onlie Mie zei

Zo'n mooie kleurtjes die sjaal! En die kandelaar is natuurlijk de max... Volgende keer maar weer terug! Kou of gene kou!
Fijn weekend

Katrien zei

En bij thuiskomst, wassen en de kandelaar poetsen, dat vind ik ook een leuk onderdeel van het aankopen van tweedehands spullen. Dan gaat het door je handen heen en wordt het iets van jouw.

Tartelette Maison zei

Goede vangst! :-)