Totaal aantal pageviews

zondag 22 februari 2015

Boer zoekt vrouw, Robinson en gelukkig ook nog... Wie is de Mol

Televisie... er zijn perioden dat ik nauwelijks tv kijk. Maar de laatste tijd kijk ik juist erg veel en ook als ik er eigenlijk niks aan vind.
Neem nou bijv. Boer zoekt Vrouw. Ik kijk pas de laatste drie jaar en heb dus minder ervaring dan anderen, want het programma bestaat geloof ik al tien jaar.
Maar toch vind ik het nu al vervelend en vooral saai. Er gebeurt niks, er is maar één boer die ik een beetje aardig vind en de boerin die een vrouw zoekt is het saaist van allemaal.
Dit plaatje is trouwens van Maurice van Berkel en ik moest heel hard lachen toen ik het zag. Bertie lijkt echt!
Het leukst is nog om op maandag de verschillende commentaren te lezen die op verschillende blogs verschijnen. En dan natuurlijk vooral het commentaar van Nynke de Jong. Dat lees je hier: klik

Ik vond dit jaar Expeditie Robinson ook minder dan andere jaren. Geen idee waarom, misschien treedt er een soort verzadiging op. Ik heb een paar afleveringen gezien van Expeditie Poolcirkel  en eigenlijk vond ik dat spannender. Het 'zeilmeisje' Laura doet mee. Ik vond de commotie rond het zeilmeisje indertijd nogal overdreven en de term zeilmeisje kon ik niet meer horen. Maar Laura lijkt me leuk en stoer en ik hoop dat ze wint.

Tja en dan is daar natuurlijk nog wel mijn meest favoriete programma en dat is 'Wie is de Mol?'
Ook al een langlopend programma en ik kijk vanaf het begin.
Maar hier treedt zeer beslist geen verzadiging op. Integendeel, ik vind het ieder jaar spannender en beter worden.
En dit jaar is het voor mij natuurlijk extra leuk omdat het zich afspeelt op Sri Lanka.
De kandidaten komen op veel plaatsen waar ik ook ben geweest en dat wordt prachtig gefilmd. In aflevering 8 zaten ze in een hotel waar wij ook gelogeerd hebben. Echt leuk om te zien.
Maar als het geheel zich af zou spelen op Vlieland, of in Sliedrecht, zou ik het denk ik net zo leuk vinden.
Op de foto zie je trouwens de kandidaten die ik momenteel het meest verdenk, Chris en Marlijn.
Ik voeg er aan toe dat ik in mijn poule helemaal onderaan sta, hihi. Terwijl ik andere jaren best goed scoorde. Maar ja, ik heb mijn stemmen drie keer moeten verdelen toen ik in Sri Lanka was en dus niet kon kijken. Alleen op het gevoel werkt dus niet.

Zijn er hier mensen die kijken en zo ja: wie verdenken jullie?

9 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Boer zoekt vrouw kijk ik al jaren niet meer, kan me echt niet meer boeien. Fan van Robinson ben ik ook niet maar wél van Wie is de Mol. Heerlijk! Mijn mol is Rik.

Jolande zei

Ik heb nog nooit een aflevering van deze drie programma's gezien.

nadia zei

Boer zoekt vrouw vind ik ook een beetje saai, maar wil toch altijd weer weten hoe het verder gaat.....Expeditie Robinson heb ik niet gekeken omdat ik het niet leuk vond dat de kandidaten elkaar zowat afmaakten :( WIDM is mijn favoriet en zoals je al zei draagt de lokatie zeker bij aan het slagen van het programma. Ik ben er nog niet uit.....Chris denk ik niet maar Rick is voor mij ook een kanshebber.....

Wieneke zei

Hier in huis wordt enorm getwijfeld tussen Chris en Margriet, maar we hebben het nog nooit goed gehad, hoor. Inderdaad wordt WidM programma steeds beter.
Nynke is echt lachen.

Mirjam zei

Dan kijk ik zeker nog minder tv dan jij, want geen van deze programma's ooit gezien... Geen mening over dus...
Fijne zondag,
liefs,
Mirjam

Anita Willems zei

Alleen expeditie robinson zie ik niet, de andere twee wel.
Over Boer zoekt Vrouw: ik stel voor dat er nooooit meer een boerin aan het programma mee mag doen. Die leveren alleen maar problemen op en er is nog nooit een goede match geweest. Vrouwen zetten zich hiermee wel erg in een kwaad daglicht. Alle voor oordelen (ze doen moeilijk, ze weten het allemaal niet...) worden hiermee bevestigd :-)

Ik verdenk trouwens Rik in Wie is de mol.
Mis jij ook de tijd dat er nog anonieme deelnemers aan De Mol meededen?

Sorry trouwens dat ik niet heb gereageerd heb op je stukjes over Sri Lanka, die hadden wat minder mijn belangstelling, ondanks de mooie foto's.

Hanneke zei

BZV is te doen als ik de krant of een boek erbij heb, of tegelijkertijd een spelletje op mijn tablet speel. De rest heb ik nooit gezien.

Stins zei

Proest...!!! Dat plaatje!
Ik ben ook al afgehaakt eerlijk gezegd, kijk nu naar 'de midwives' op de bbc, veel mooier!
De mol heb ik nog nooit gevolgd...

Ineke Jonker zei

Ik kijk geen van de drie programma's. Men probeert te doen alsof het reality is. Alles wat je ziet is bewust zo achter elkaar geplakt waardoor je denkt dat het echt is.
Dan kijk ik.liever naar verzonnen verhaal wat verfilmd is. Maar fijn dat jij zo kan genieten want niks zo fijn als je verheugen en er echt met je benen omhoog voor gaan zitten!!
Sorry. .maar deze mening heeft met mijn vorige beroep te maken.