Totaal aantal pageviews

vrijdag 1 juni 2012

Invaljuf

Ha, er verandert niks. En zo hoort het ook.
Deze foto maakte ik toen we bijna bij school waren. Terug van het schoolreisje naar Koningin Julianatoren. Want hoewel er een beetje gemompel was in de gelederen, 'kinderachtig', 'ja, ik ga niet op de grond hoor', gingen uiteindelijk toch bijna alle kinderen doen alsof ze er niet waren. En speelden juf en meester dat ze er niks van snapten.
Ik mocht gisteren kiezen, mee op schoolreis of voor de klas. Ik koos de schoolreis en had geen spijt want het was hartstikke leuk. Ik ben in al die jaren maar één keer op schoolreis geweest, want met de oudste kinderen gingen we altijd op kamp.
Vandaag nog een dagje voor de klas. In mijn eigen oude lokaal en met de kinderen die ik nog ken van het begin van dit schooljaar toen ik nog werkte.

1 opmerking:

Nanos zei

Ik vond schoolreisjes altijd leuk. Het waren wel de enige keren dat ik in een pretpark kwam. Met mijn eigen kinderen ben ik er nooit geweest. (Die moesten er maar met hun schoolreisjes heen gaan.) Aan schoolkampen deed ik niet. Dat heb ik gelijk al gesteld toen ik een (met een collega gedeelde) groep 7/8 kreeg . Dat is toen goed opgelost. Ik ging er overdag heen met de kinderen (Jehova-getuigen) die er niet mochten overnachten.