Totaal aantal pageviews

woensdag 20 juni 2012

Woensdag wasdag

Zo'n schone was aan de lijn, op een prachtige zomerse dag... Ik heb vast al eerder verteld dat ik daar erg van kan genieten. En van deze was in het bijzonder, het zijn nl. poppekleertjes en andere benodigdheden voor poppen, als daar zijn, dekentjes, sokjes, lakens voor de poppewagen, kussensloopjes enz. Bijna alles is zelf gemaakt, door mijn moeder, mijn schoonmoeder en mijn schoonzus. Mijn moeder maakte het voor mij en mijn poppen. Schoonmoeder en schoonzus maakten het voor mijn dochter en haar poppen en een daarvan was ook van mij, Koosje. En ik ben weer helemaal onder de indruk van hoe mooi en met hoeveel oog voor detail het allemaal gemaakt is. Ik zal er later nog wel wat meer van laten zien.
De reden voor deze wasbeurt is dat we muizen hadden. HADDEN. En die hadden zich o.a. ook gezellig genesteld achter de luiken op zolder. Daar is nu alles dicht, ik denk echt dat er geen muis meer in kan. Ik vond het allemaal zo vies, dat ik lekker aan het wassen ben geslagen.

3 opmerkingen:

KnutzEls zei

En als je het dan opbergt, die geur, zo heerlijk, zo fris!!
Leuk dat je dat allemaal nog hebt. Mijn moeder was helaas van de weggooierige....

Diana zei

Vanuit Finland en nu een koud Lapland lees ik toch vaak je blog. En dan nu het leuke onderwerp over de door (oa) je moeder gemaakte poppekleertjes. Wil ze graag eens van je zien.

Bertiebo zei

Dat kan hoor, Diana. Maar wat jammer dat het koud is. Hoop dat je even goed geniet!