Totaal aantal pageviews

donderdag 25 juli 2013

Prijzen

De laatste tijd win ik zo af en toe weer eens wat. Nee, geen grote prijzen, die miljoenen bevinden zich  nog steeds niet hier, maar kleine prijsjes en dat is minstens net zo leuk. Nou ja, bijna net zo leuk.
Ik won:
  • een dagje weg naar keuze
  • kaarten voor de Huygenstentoonstelling in Den Haag
  • een boekenbon van vijf euro met de thrillerquiz van de bibliotheek. En omdat de bon niet klaar lag toen ik hem mocht ophalen, kreeg ik er nog een zakje boekendropjes bij. Omdat ik ook nog een boekenbon had gekregen kon ik de grote en het kleintje mooi samenvoegen.
  • een hele leuke scrapworkshop. Echt jammer dat ik die dag van de workshop in Berlijn was. Niet jammer dat ik in Berlijn was, wel jammer dat de prijs toen naar iemand anders ging. Ik had het echt leuk gevonden.
Dat dagje weg gaat nog wel even lastig worden, want ik moet kiezen.
Zo kan ik bijv. naar de tuinen van Appeltern met vier volwassenen en vier kinderen. Ik kan ook kiezen voor het Scheepvaartmuseum of de Bataviawerf, met vier personen. Of het forteiland Pampus, zodat ik eindelijk eens een keer echt voor Pampus kan liggen. Ik denk dat ze daar op Pampus wel graag wat bezoek willen, want gisteren stond er ook al een aanbieding in de krant.
Ik mag een dagje met vier personen naar een van de Nederlandse 'topkastelen', maar ik kan ook kiezen voor het Drents Museum om de Dode Zeerollen te bekijken (met twee personen) en het zou ook nog de Beekse Bergen kunnen worden of het Aviodrome en dat dan weer met vier personen. En tenslotte hoort ook Slagharen met vier personen tot de mogelijkheden.

Nou, ga er maar aan staan. Wat moet ik kiezen?

Ik doe nu net of ik het moeilijk vind, maar dat is niet zo hoor. Ik wist het meteen al.
Kunnen jullie raden wat ik kies? En wat zouden jullie zelf doen?

7 opmerkingen:

Marga zei

ik zou naar het Drents Museum gaan!

Jeanne zei

Ik denk dat je de Dodezeerollen zal kiezen. Zelf zou ik dat ook doen.

Wieneke zei

De rollen! De rest is flauwekul :-)

Juffrouw Waardvleugel zei

Pampus natuurlijk....

Marloes Kreatief zei

Pampus denk ik

Bettir zei

Ha, ik kies zeker voor Drente en de rollen. Maar ik wil ook echt een keer naar Pampus! Iedereen had het dus goed

Jolande zei

Veel plezier!