Totaal aantal pageviews

zondag 29 november 2015

Workshop

Ik deed een hele tijd geleden op een zonnige zondagmiddag een workshop bij Annette Elias, zij is Stampin-Up demonstratrice en erg goed in het geven van workshops.
Dit zijn twee van de kaarten die ik daar maakte. Af en toe heb ik zoiets gewoon nodig, om weer een beetje geïnspireerd te raken.
Het is jammer dat Stampin-Up materiaal zo duur is. Anders kocht ik de tent leeg!

7 opmerkingen:

Anita Willems zei

Wat leuk dat je een workshop hebt gevolgd. Ja, daar wordt je wel kooplustig van.
Een vriendin van vroeger is ook SU demonstratrice. Ik wilde de link naar haar blog plaatsen, maar ze heeft haar blog opgeven zie ik net.

Annette Elias zei

Wat leuk Bettie, dankjewel ;o)) Workshops geven is nu eenmaal een grote passie van mij. Zo leuk om steeds weer iets nieuws te verzinnen! En als mensen er dan blij mee zijn.... en inspiratie hebben gekregen... dan heb ik mijn doel bereikt. De spulletjes zijn inderdaad niet heel goedkoop, maar je blijft ze wel gebruiken... ittt tot wat ik vaak hoor over goedkope materialen. Ook hier is alle waar naar z'n geld... Het is supergezellig je zo af en toe bij een workshop te mogen verwelkomen en wie weet tot binnenkort. (en de hartelijke groeten van Aram, hij vroeg me dat te doen zodra ik je weer eens zag of sprak)

Marloes Kreatief zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Vlimbouter zei

Heel knap! Dat heb jij goed gedaan.

Pippa's Hus zei

Mooi hoor, die met het blad is prachtig. XX Esther

KnutzEls zei

Hardstikke leuk geworden!!

Kitty zei

Ja wat was het zonnig toen hè Bettie *grijns*.