Totaal aantal pageviews

donderdag 19 november 2015

Paraplu

Dat had ik nou nog nooit gezien, een paraplu op een fiets. Ik heb me wel eens afgevraagd waarom er eigenlijk nooit een paraplu op een fiets zit. En dan dacht ik dat het geheel wel te vatbaar zou zijn voor harde wind. Het waait hier altijd, toch?
Maar ze blijken dus gewoon te bestaan. Ik had haast en heb dus niet verder geïnformeerd en daar had ik toen ik thuis was toch een beetje spijt van. Gelukkig is daar dan altijd weer Google. Klik
Lijkt het jullie wat?

9 opmerkingen:

Onlie Mie zei

:-) Het lijkt me niks...totaal niet. Volgens mij ben je nog even nat met dat ding...misschien alleen je kapsel blijft droog maar daarvoor zet je toch gewoon je fietshelm op!!!
Met kapje er onder...:-)
Dat viel me in de zomer op in Nederland...niemand draagt er een fietshelm... zelfs kleine peutertjes bij mama achterop dragen geen helm...Vreselijk!Echt!

Pippa's Hus zei

Het lijkt mij ook niets. Volgens mij waait de regen er gewoon onder door. Maar wie weet is het een top uitvinding en zitten ze er straks standaard bij! XX Esther

pourquoi pas ??? zei

Nee joh, niks voor mij. En met wind lig je zo om. Nou ja ik dan. Ik vind t niet erg om nat geregend te worden. Dat scheelt natuurlijk ook.

Mien zei

Filmpje is hilarisch. Wordt niks Bettie. Het begint met een imbussleutel (huhhhh...)die je nog vaker schijnt te moeten gebruiken en NAT word je toch van alle zijkanten. Ik hou het bij mijn twingootje...

Els04 zei

Ja!

Marthy Berends zei

Ik moet er niet aan denken om met zo'n geval te gaan fietsen, dan maar nat. Ik heb trouwens een kort koppie met haar en hele goede regenkleding en bovendien staat er ook een auto voor de deur, alhoewel, die gebruik ik in het dorp nooit.

Marga zei

niks voor mij, veel te gevaarlijk denk ik, ik zet m'n kappesjontje wel op!

Vlimbouter zei

Ik vrees dat ik niet zo dapper ben als de meesten hier. Ik stap bij regenweer gewoon in mijn auto ...

Livina Fluweeltje zei

Het staat grappig, maar ook ik vrees dat het weinig zinvol is....