Totaal aantal pageviews

dinsdag 14 maart 2017

Overgang

Hm, ik had mijn eigen overgebleven handschoen er best bij kunnen hangen, hier. Maar ik had hem al weggegooid, helaas. 
Ik zou nu toch zo graag willen weten wie dit gedaan heeft. Zo grappig! 
Hoewel...  er zat iemand vlak naast deze struik te vissen en die iemand vroeg me wat ik stond te fotograferen. toen ik het vertelde, vond hij dat maar belachelijk. Tja, zuurpruimen heb je altijd en misschien wilde de vis niet bijten. 
Nu ik er over nadenk, het zijn vast verschillende mensen geweest. Eentje begon, hing er met goede bedoelingen een gevonden handschoen op, zodat die makkelijk terug te vinden zou zijn en de volgende deed hetzelfde. 


Gisteren zag ik nog iets om te fotograferen. Binnen hetzelfde thema, voor zover je van een thema kunt spreken natuurlijk.
Voor mij symboliseert deze foto, gemaakt in de Hema in Hoorn, precies hetzelfde als de handschoenenstruik: de overgang tussen de winter en de lente. 

Ps: De mensen die mij volgen op Instagram hebben deze foto's al gezien. Maar ik vond ze leuk genoeg om hier nog eens te tonen. 

11 opmerkingen:

valhallavertelt.com zei

Uggs (die grote warme laarzen) dragen onder een bikini was een aantal jaren geleden hip, blijkbaar. De trend die de hema nu probeert te introduceren past daar wel goed bij!

KnutzEls zei

Wat een zuurpruim, die visser. Zo'n foto maakt toch de hele dag :-)

Marjan zei

Beide foto's vind ik mooi: de eerste omdat daar een groepskunstwerk in wording op staat, de tweede vanwege de humor. Geweldig dat je daar oog voor hebt en wat jammer voor de visser dat die zoiets niet kan zien....
Groetjes weer

Marjan zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Els04 zei

leuk!!!

Petra zei

hihi..ik zie de humor er zeker van in ;)

Jeanne zei

Prachtvondsten!

Jeanette Renting zei

Dit soort dingen vragen om gefotografeerd te worden. Ik zie het erbij staan hoor op een bordje, fotografeer mij!

Happy Earl Grey by Elly Embregts zei

Geweldig, ik zie er de humor wel van. Zo staat er in Rotterdam een boom met sneakers.
Groetjes El

Marthy Berends zei

Die handschoenen in de boom vind ik kostelijk, die had ik ook gefotografeerd. En dan had ik tegen die visser gezegd dat hij ook op de foto mocht als hij eens even lief lachte.

Ferrara zei

Kostelijk die foto bij de Hema. Ik heb nog altijd spijt dat ik niet een foto nam bij de drogist, zwangerschapstesten en condooms samen op een reclamebord boven het schap.