Totaal aantal pageviews

vrijdag 18 oktober 2013

Stapeltje

Ziehier, mijn stapeltje nog te lezen boeken. Zo veel boeken, zo weinig tijd!!
Niet dat ik geen tijd heb om te lezen hoor, want dat heb ik best. Ik bedoel eigenlijk in het hele leven. Er is zoveel, je kunt niet alles lezen. En dan heb ik ook nog dat ik regelmatig een boek in de herhaling wil lezen en dat ook doe.
Nou deze stapel dus. De bovenste twee had ik gereserveerd in de bieb. Kosten: 1 euro.
Ik heb in allebei al een klein stukje gelezen om te kijken of ik het echt wat vind en ja hoor, dat vind ik.
Die moeten dus eerst, want die moeten op tijd terug.
De andere boeken zijn van mezelf en daar is dus geen haast bij.
Maar je zou toch geen boeken meer kopen, Bettie?
Nee, ik zou geen nieuwe boeken meer kopen. En dat heb ik ook al een hele tijd volgehouden.  De Voedselzandloper echter, had ik eerst ook van de bieb en dat vond ik een heel interessant boek, maar ik had het nog lang niet uit toen het terug moest. Toen heb ik het dus gekocht met als excuus dat het misschien goed voor de gezondheid zou zijn. En Karen Slaughter... ja, ik heb alles van haar en zo'n serie wil ik dan graag compleet. Dus ook nieuw gekocht.
Maar dat waren de enige twee in het afgelopen half jaar.
De andere vier boeken kocht ik in de kringloop. Alle vier spiksplinternieuw en waarschijnlijk niet goed bevonden door de vorige eigenaars. Alle vier samen voor nog geen tientje. Dat is toch leuk nietwaar?

1 opmerking:

Zaanse Zolder zei

goed gedaan !! ik heb laatst ook weer een aantal boeken bij de kringloop meegenomen, ben bezig in De Eetclub en er ligt dus nog het e.e.a.