Totaal aantal pageviews

woensdag 29 januari 2014

Elke dag een draadje...

Het idee van Crochet Along is, dat je een deken maakt. Maar die maak je niet heel snel. Elke week krijg je een paar nieuwe steken te zien, en dat is dan je huiswerk voor die week.
Na een lange tijd, hoe lang weet ik niet, is dan je deken klaar, zonder dat je je te pletter hebt gehaakt en zonder dat je haak-arm hebt ontwikkeld.
Elke dag een draadje... enz.
Dat systeem vind ik zeer aantrekkelijk, al is het soms moeilijk om te wachten.
Ik heb bedacht om ook eens op die manier kerstkaarten te maken dit jaar. Als ik er nu iedere week eentje maak, dan heb ik er een stuk of vijftig volgend jaar in december. Dat is dan al bijna genoeg. Dus was ik in de vorige weken kerstkaarten aan het maken. Ik heb er vier inmiddels, dus dat gaat goed.
Ik zit dan lekker te tutten boven en kreeg zelfs weer zin  om wat Atc's te maken.
Dat was een hele tijd geleden, maar ik had er meteen weer plezier in.  In deze collage lijkt het of ze verschillend van maat zijn, maar dat komt echt door de collage. Atc's zijn altijd precies even groot, dat is nou juist het enige dat vaststaat. Alles mag bij Atc's, maar de maat moet echt heel precies worden genomen en dat doe ik dus ook.


2 opmerkingen:

Wieneke zei

Zoals je weet doe ik ook mee met dat leuke Crochet Along project. Die paar toertjes doe ik achter elkaar en dan leg ik het spul weer weg tot de volgende opdracht.
Maar er zullen vast ook wel mensen zijn die elke dag een stukje doen. In ieder geval is het enig om met zijn allen zo bezig te zijn.

Marloes Kreatief zei

Erg mooi je kaartjes wat kan je dat toch leuk ,en ja dat haken gaat langszaam ,voor mij eigenlijk te langzaam ,maar zal ook wel weer goed zijn. ,ach zo leer je overal weer van toch af komen zal het wel ,,,,ha ha