Totaal aantal pageviews

vrijdag 6 september 2013

Mode (1976) van de rommelmarkt

Echt de allerleukste rommelmarkt waar ik ooit geweest ben, was in Budapest. En ik heb heel veel ervaring hoor. Hij was in een groot park en wordt iedere week gehouden op zaterdag en zondag. Geen kramen, mensen op een kleedje met spulletjes. Heel veel mensen met een kleedje en met heel veel spulletjes.
Als ik daar zou wonen zou ik zeker iedere week gaan. Ik heb niet heel veel gekocht, want je moet het natuurlijk allemaal meesjouwen en de controle op het gewicht van onze koffers was streng. Maar dit alleen was al zo leuk.
Wacht ik doe gewoon nog een plaatje van het boekje dat ik kocht! Het was echt een boekje trouwens, geen tijdschrift. Er zaten ook geen patronen bij. Alleen tekeningen van de mode in 1976.

De mensen waren trouwens (zoals we overal in Budapest ervaarden) buitengewoon vriendelijk, vrolijk en beleefd. Niet boos of nukkig als je alleen maar wilde kijken. Super was het.
Het is maar anderhalf uur vliegen, maar echtgenoot denkt niet dat we volgende week of volgende maand of volgend jaar weer gaan.

3 opmerkingen:

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh bummer zijn vorig jaar een aantal dagen in Budapest geweest maar die leuke rommelmarkt is langs mijn neus gegaan. In welk park was het voor het geval we er ooit nog eens heen gaan ;).
Ennuh je boekje is trouwens een super vondst! Wow!
Warme groetjes van Susan

Bertiebo zei

Het was het Stadspark, Susan, naast het Heldenplein

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Okay thanks altijd handig om te weten. Hebben wel lekker pootjegebaad in he stadspark en bedenk me net dat we er niet in een weekend zijn geweest maar van maandagavond tot donderdag denk ik. Daarna hebben we Praag gedaan;). Vorig jaar was de Internationale Mini Meeting in Hongarije aan het Balatonmeer, in het pinksterweekend en daarna dus Boedapest aangedaan.
Wie weet een volgende keer ;). Groetjess!