Totaal aantal pageviews

dinsdag 24 september 2013

G&G, met een beetje kleur

Digitaal fotograferen... eigenlijk doe ik dat nog niet zo lang. Ik denk dat het moment zo'n beetje samenviel met het moment dat ik ging bloggen. Ik kan rustig zeggen dat ik door dat fotograferen veel beter ben gaan kijken, veel beter ben gaan opletten. En dat heeft mijn leven echt verrijkt.
Toen, in het begin, maakte ik series. Mens in bedrijfskleding bijv. en mens en mobieltje en mens met hond. Die mobieltjesfoto's maakte ik stiekem, want je kunt nou eenmaal niet gaan vragen of je een foto mag maken als iemand aan het bellen is. Maar voor de andere foto's vroeg ik toestemming. En als zo'n hondenbaas dan vroeg waar het voor was, zei ik dat het hier een 'art project' betrof. Dan poseerden ze gewillig, hahaha.
En nu wil ik eigenlijk een paar nieuwe series starten. Eén tegelijk natuurlijk. Ik ben van plan de foto's van zo'n serie  op maandag te plaatsen. Ja, ik weet dat het vandaag dinsdag is, maar in het vervolg wordt het dus maandag. Het thema is:

Grauw en grijs, met een beetje kleur


Hier is de eerste foto. De foto ook waardoor ik op het idee kwam om deze serie te maken en waardoor ik weer een echte speurneus ben geworden.
Ik vind hem zelf erg leuk, maar kritiek is altijd welkom. Echt waar.

7 opmerkingen:

Jeanne zei

Enig, mag ik meedoen?

idémakeriet zei

Wat een leuk idee joh moet je vooral mee dooor gaan.
Ja leuk is dat he dat door het fotograveren je zo´n ander beeld hebt gekregen op verschillende dingen en nu veel beter kijkt naar van alles. Inderdaad heb ik het ook zo ervaren.
Succes met het vangen van je beelden.
Liefs gerda

Bertiebo zei

Jeanne, tuurlijk, leuk!

Jeanne zei

Leuk joh!
En deze foto is niet alleen goed vanwege het grijs, maar zie je ook de diverse structuurtjes, die samenkomen? In het hoedje, de stoel, de muur...

Madelief Weideveld zei

Je bent meteen wel heel duidelijk in wat je bedoelt met een 'beetje' kleur. Dat is dan ook echt wel een beetje..... ;-) Leuk idee.
Madelief.

Ambela zei

Erg leuk, verheug me op de rest! Lees je blog nog maar een paar dagen, maar met erg veel plezier.

KnutzEls zei

Ik wil ook meedoen.