Totaal aantal pageviews

donderdag 5 september 2013

Budapest 1

Tja... Budapest.... Ik heb het niet vaak, maar ik weet echt niet waar ik nu eens mee zal beginnen. Eerst maar eens even vertellen dat ik het een geweldige stad vond.
Maar juist daardoor heb ik meer dan 450 foto's gemaakt. Meestal heb ik mijn laptop mee op zo'n reis en dan vind ik het prettig om 's avonds de gemaakte foto's van de dag te verwerken en te bewerken indien nodig.
Maar ik had geen laptop mee en dus zit ik nu aan te hikken tegen die foto's. Nou laat ik maar eens gewoon beginnen met een paar foto's die ik zelf leuk vind.
Deze bijv. :
Leuk hoor, een paar kletsende oude mannetjes bij de metro. Maar je ziet de vioolkist op de achtergrond en dat geeft aan dat er overal muziek gemaakt wordt. Op straat en in restaurants. Veel viool, veel cimbaal. Erg leuk. En een bepaalde mate van originaliteit ook. Want kijk zou je deze schoenen verwachten bij zo'n meneertje? Maar hij had ze echt aan en was erg trots toen ik er een foto van maakte.


En dat brengt me op de vriendelijkheid en de beleefdheid van de mensen in Budapest. Opvallend vriendelijk en beleefd. Heel prettig. En gastvrij is men ook. Want zeg nou zelf, waar ter wereld liggen kussentjes klaar op de trappen van een museum? Ik heb het nog nergens gezien. Mensen gaan altijd op trappen zitten en soms worden ze weggestuurd en soms wordt het toegestaan. Maar kussentjes? Leuk!

Nou ik ben begonnen. Pfff. Wordt vervolgd (alleen weet ik nog niet wanneer!)

3 opmerkingen:

Wieneke zei

Doe gewoon een paar snapshots voor ons of wat indrukken. Als we alles van Boedapest willen zien, dan gaan we zelf wel :-)))

Bertiebo zei

Ja dat is dus precies wat ik probeer te doen. Maar ja kiezen is lastig

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Ja Budapest is prachtig. Wij zijn er over een prachtig kerkhof gelopen, voor mij was het daar heaven on earth. Lekker omringd door natuur en prachtige oude graven met mooie engelenbeelden, zalig!
Geniet maar lekker na met het foto bewerken! Groetjess!