Totaal aantal pageviews

zaterdag 28 september 2013

Vloerkleed

Op onze houten vloer ligt momenteel geen kleed. Dat vind ik in de zomer geen enkel probleem, maar 's winters vind ik het  prettig als er wél eentje ligt.
Toen we van de week in Utrecht waren, gingen we echter niet op een kleed uit. En toch zagen we er een. Ik was er helemaal weg van. Meteen.
Echtgenoot niet, maar ik kan best overtuigend zijn, dus aan het eind van de dag, besloten we om het kleed te kopen. Een groot risico was het niet, want: niet goed, geld terug.

Enfin, het werd laat voor we thuis waren, vanwege de Jersey jongens.
We legden het kleed neer en... zagen meteen dat het niet goed was. De maat was niet goed en waarom weet ik niet, maar het stond  gewoon niet. Zo jammer, want als ik naar de foto kijk, vind ik het nog steeds een superleuk kleed. Lekker warm en zacht en met al die kleurtjes... Waarom staat het dan toch niet?
Wij hebben gewoon een kledenprobleem. 
Onze vorige miskoop op kledengebied deden we in Marakech. Ook een heel leuk en vrolijk gekleurd kleed. Prachtig toen de zon er op viel in die oeroude tapijtenzaak. Van dat gefilterde licht. Met een charmante verkoper en heerlijke Marokkaanse thee erbij. We vielen er voor als een blok. Ik weet niet eens meer hoe we dat kleed mee hebben gekregen, maar dat het ook absoluut niet paste in onze kamer zonder gefilterd licht, was al duidelijk toen het nog niet eens helemaal uitgerold was.
Terug brengen naar Marakech was uiteraard geen optie en sindsdien ligt het kleed in een kast op zolder.

De moraal: je kunt beter een kleed kopen in Utrecht dan in Marakech!5 opmerkingen:

Juffrouw Waardvleugel zei

Een mooi kleed inderdaad, maar je interieur is verder bepalend of het de goede keuze is.
Het verhaal van Marokko komt me bekend voor, ook wij vielen als een blok voor een tapijt en hebben daar 3 weken mee rond gezeuld. Het heeft wel jaren gelegen. Dat dan weer wel.
Groet Juffrouw Waardvleugel

Unknown zei

Wat een BEELDSCHOON kleed, ik kan me voorstellen dat je er weg van was! Jammer....

Wieneke zei

Heb je een foto van dat Marokkaanse kleed? Ik zoek er nog eentje.

Jacqueline zei

Wat een prachtig kleed, jammer dat het niet in je interieur past.

Bertiebo zei

Ik zal wel een keer een foto maken van het kleed, Wieneke. Maar Frits wil het absoluut niet kwijt. Dat vind ik dan weer wat merkwaardig, want nu heeft niemand er iets aan. Maar ja...