Totaal aantal pageviews

zaterdag 21 september 2013

Haken

Kijk en dit ben ik aan het haken.
Toen vorig jaar mijn dekentje voor Anna klaar was, had ik er wel weer even genoeg van.  Maar haken is toch wel een heerlijke bezigheid en ik had nog een paar knotten liggen dus ik dacht een colsjaal te gaan maken. Bleek dat de rode wol dunner was dan de roze. Grrrr.
Ik had de wol zeker een jaar geleden gekocht (Hema) en ik had geen bon meer, maar  mocht het toch gewoon ruilen. Erg netjes vind ik dat.
Dus nieuwe rode wol gekocht, maar die was wel heel erg knal. Dat zag ik in de winkel niet en op deze foto zie je het ook niet,  maar thuis wel. 't Was bijna neon en ik weet dat neon in de mode is, maar voor mij is het niks.
Wat nu? Ik kreeg een ingeving om de twee draden samen te haken. En dat verzachtte wonder boven wonder de kleur aanzienlijk. Zo wordt het wel wat denk ik. 't Schiet lekker op ook met naald 9!!! En voor de zekerheid heb ik er nog maar een paar knotten bij gekocht.

5 opmerkingen:

Madelief Weideveld zei

Nou ja en dan tot slot bloemetjes erop hè? Moet je nieuwe wol kopen voor een ander kleurtje, en dan hou je over....haak je weer een col van en daar moeten dan weer.....pfff....
Een fijne dag! Madelief

Zaanse Zolder zei

ik vind 'm leuk hoor!!

Juffrouw Waardvleugel zei

Mooi, lekker fris de kleur. Het gaat snel zie ik.
Gret van De Juffrouw

Stins zei

Zal me een supercol worden! Ben heel benieuwd :-)

Marga zei

tsssssss.........