Totaal aantal pageviews

vrijdag 29 mei 2015

Kleur je dag

Gisteren was ik in een boekwinkel. Alleen voor een postzegel natuurlijk hè, want ik koop geen nieuwe boeken meer.
En daar zag ik dit:

Kleurboeken voor volwassenen. Dit is slechts ongeveer een vierde deel van de tafel die echt stampvol lag met verschillende kleurboeken voor volwassenen. En voor senioren. Ha, alsof dat geen volwassenen zijn. Maar dit terzijde.
Ik wist dat ze bestonden. Sterker nog, ik heb er zelf ook een. Gekregen, maar nog nooit gebruikt. Het mijne heet: De Geheime Tuin.
Het moet toch wel een soort rage zijn, want anders beginnen die uitgevers er niet aan zou ik denken. En lag een winkel in Amsterdam Noord er toch niet zo vol mee.
Leuk hoor, het lijkt me een bijzonder relaxte hobby. Zo Zen! Radio aan, pot thee erbij en lekker kleuren.
't Is dat ik al zit te Atc-en, ook zeer relaxt. Maar als ik daar nou eens genoeg van heb, ga ik toch echt eens beginnen in De Geheime Tuin! Kleur je dag!

9 opmerkingen:

Ingrid Orens zei

Het is een echte hype hé, dat kleuren voor volwassenen... Zelfs in de supermarkten liggen de rekken hier vol met kleurboeken !
Het is niks voor mij, maar dat wil niet zeggen dat ik de therapeutische werking van zo'n kleuractiviteit niet begrijp... Teveel "volwassenen" vergeten tegenwoordig creatief te zijn, en het plezier wat je daarvan krijgt !

Els04 zei

ik ben bezig in die van de Flow, tof hoor :)

Katrien zei

In het verzorgingshuis van mijn moeder bieden ze het ook aan. Ik ben voor! ♥

Marthy zei

Ik heb er ook een gekocht. Had nog twee dozen prachtige kleurpotloden uit mijn tienertijd en vond dat ik daar echt eens wat mee moest gaan doen. Zit nu af en toe te kleuren, heel fijn.

Onlie Mie zei

Oei en wat is ATC-en ook alweer...?

Bertiebo zei

Haha Onlie Mie, het werkwoord Atc-en bestaat ook helemaal niet. Ik maak kaartjes, genaamd Artist Trading Cards. Dat zijn kleine kaartjes in de maat 6,4 bij 8,9 cm. Die maak je zoals je wilt met wat voor materiaal of techniek dan ook. Als ze klaar zijn laat je ze ergens op het net zien en dan kun je gaan ruilen met mensen die ook kaartjes maken. Alles mag, als de maat maar klopt! Ik denk dat wat ik maak met een beetje goede wil Mixed Media genoemd zou kunnen worden. Ik gebruik van alles, verf, stempels, papier, stof, plaatjes. Nou dat is het!

Onlie Mie zei

Nu maak je me nieuwsgierig... wanneer laat je er zo eens wat zien op je blog? :-)

Bertiebo zei

Onlie Mie: Als je aan de zijkant rechts even naar beneden scrolt kom je uit bij Labels. Als je daar op Artist Tradng Cards klikt, zie je aardig wat!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Die slaan wel lekker door in die hype, hoeveel kleurboeken heeft een mens nodig en hoeveel keuze zou je moeten hebben?! Ik heb er eens eentje bij de Action mee genomen en hij ligt nu ergens op een stapel, oops hihihi, toch maar weer eens tijd maken, als ik niks anders te doen heb ;) ahum...
Heel veel plezier met je atc's, zag ze wel al eens eerder op andere blogs. Warme groetjes van Susan