Totaal aantal pageviews

zondag 24 mei 2015

Verrassing

Een paar weken geleden had ik Ingrid een cadeautje gestuurd. Zomaar, omdat ik graag haar blog lees en daardoor weet dat ze gek is op ezels. Dat vind ik leuk, ik houd zelf ook van ezels. Ik had een Gouden boekje over een ezeltje en dat stuurde ik haar.
Ingrid was er erg blij mee, verzekerde ze me. En ze zei dat ik mijn brievenbus in de gaten moest houden. Ik verwachtte een leuke kaart en ik ben dol op post, dus dat deed ik. Dat doe ik trouwens altijd.
Kwam er toch een heel groot pak, vorige week. Met de inhoud die je hierboven ziet. Maar liefst drie boeken, van drie Vlaamse schrijvers. Ingrid woont in België, vandaar.
En daarbij nog eens twee supermooie 'onderleggertjes', zoals Ingrid ze noemt. 'Altijd handig', schrijft ze erbij, 'al is het maar om onder een bloempotje te leggen'.
Nou mooi niet! Als ik ze onder een bloempotje leg zie je ze niet goed genoeg naar mijn zin. En ze
zijn juist zo mooi. Zo supermooi gehaakt. En dan dat schattige kaartje eraan met dat kleine vogeltje.Ha, ik leg ze voorlopig goed in het zicht. Met niks erop!
Lieve Ingrid, heel erg bedankt. Het was en is een superleuke verrassing.
(Ook nog bedankt voor het oplossen van mijn blunder, misschien dat ik daar nog eens over blog onder het label 'Ouder worden'. Maar misschien ook wel niet, hihi!)

3 opmerkingen:

Katrien zei

Ik herkende de onderleggers meteen! Ook ik ben in het blijde bezit van deze, in het rood, secuur gehaakte Doilies. Eenmaal neergelegd in je woning blijven ze in gebruik want ze zijn super leuk. En Belgisch leesvoer :-) dat is aan jou wel besteedt. Geniet van deze verrassing en van het warme Blogland gevoel. Liefs Katrien.

Marga zei

De Witte, da's ook bijna jeugdsentiment!

Ingrid Orens zei

Ik ben blij dat ik je een beetje plezier heb kunnen doen, Bettie !! Na jouw mooie verrassing was dit wel echt het minimum ! (Als die verzendkosten van België naar Nederland wat normaler waren, had ik je een hele berg Vlaamse boeken opgestuurd, ik weet dat je zo graag leest ! En een mens kan nooit genoeg boeken hebben !)
En wat je daar schreef over blunder, nou dat is toch overdreven... Een vergissing kan iedereen gebeuren (kan ervan meepraten !), en het is opgelost, da's het belangrijkst !!