Totaal aantal pageviews

dinsdag 12 mei 2015

Moestuintje

Kijk, deze bak is het rechtstreekse gevolg van (nogal) fanatiek zaadjes verzamelen in de supermarkt. Eerst groeien voor m'n keukenraam. Dat was al leuk. Elk sprietje werd bewonderd.
Nu in deze bak. En het gaat goed zoals je ziet. De munt is niet afkomstig van die zaadjes, de Oostindische kers ook niet. Maar verder alles wel. Zo leuk om te zien!
Die bak is echt superhandig. Het is een hele goedkope uit een doe-het-zelfzaak. Maar die was zonder bodem, dus mijn man kwam op het lumineuze idee om er een bodem in te maken én er wieltjes onder te zetten. Zo kan de bak op ieder gewenst moment in of juist uit de zon. En in de nieuwe tuin is er ruimte voor zo'n bak. Heerlijk!4 opmerkingen:

debora zei

superleuk jou kruidenbak!ik vind die houten tuinbakken heel leuk,zelfs mooi, maar wij hebben al een grote moestuin dus die komt er bij ons niet meer bij.veel tuinierplzier en daarna smulplezier!groeten debora

Wieneke zei

Handig zoiets. Ik heb kruiden in een verrijdbare plastic container. Zoeentje die eigenlijk voor binnen is bedoeld. Hij stond op de nominatie om afgevoerd te worden wegens een kapot deksel, maar toen kreeg ik opeens een brainwave. Gaten in de bodem geboord (was nog een heel karwei) en daarna gevuld met scherven en aarde. De kruiden hebben zelfs deze winter overleefd.

Marloes Kreatief zei

Super leuk

Mirjam zei

Wat mooi, zo'n verrijdbare bak, slimme man heb jij. En wat heerlijk hè, om al die eetbare plantjes zo te zien groeien. Hier alleen wat bieten gezaaid en inmiddels uitgezet in 5 potten... dat wordt straks een heerlijk maal bieten... O ja, en twee pootaardappelen in een grote zak met aarde gezet... dus piepers met kroten worden dat straks..
Fijne avond,
Liefs,
Mirjam